iPhone 13 vs S24

Peki hocam yenilenmiş cihaz neden önermiyorsunuz?

Taksitli sıfır cihaz alamasanız bile en azından daha alt bir model alma taraftarıyım. Yenilenmiş telefonlarda hep ne olduğu belli olmayan yan sanayi parçalar kullanılıyor. Çok uzun ömürlü olmayacaklardır.

@noyy, İçerisindeki parçalar yan sanayi, kalitesiz. Alsan bile uzun yıllar götüreceğini sanmıyorum. Mesela bütçen istediğin bir telefona yetmiyorsa giderim ikinci el, temiz ve güvenilir ilanlara bakıp elden alışveriş yapmaya çalışırım.

Hocam peki neden önermiyorsunuz?

Daha önce YouTube' biraz ünlü bir tamir kanalı ikinci eldeki dolandırıcılıklardan bahsetmişti ayrıca yenilenmiş telefonlardaki bazı olumsuzluklar forumlarda ve Şikayetvar da bulunabilir bu sebeple. Fakat tercih size kalmış.

anladım teşekkür ederim.

Yenilenmis cihaz onermem, Honor 200 Pro, Honor 400 pro veya S24fe bakabilirsiniz.

Yenilenmis cihaz onermem, Honor 200 Pro, Honor 400 Pro veya S24FE bakabilirsiniz.

Anladım peki cevaplarınız için teşekkür ederim. Değerli vaktinizide ayırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hocam Samsung'un kendi sitesinde böyle bir kampanya gördüm sizce mantıklı? Tabletide üniversitem için kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…