iPhone 13 vs S24FE

Hocam çıktığından beri iPhone 7 sahibiyim 1 senelik Samsung deneyimim pek iyi gitmemişti.

Hocam bir tek bana mı alttaki daha iyi geliyor?
Fotografi degistirdim. O usttekinde zoom yapilmisti. O yuzdenden alttaki daha iyi geliyordu cunku alttaki zoom olmadan cekildi.

Fotografi degistirdim. O usttekinde Zoom yapilmisti. O yuzdenden alttaki daha iyi geliyordu cunku alttaki Zoom olmadan cekildi.

Tamam şimdi oldu hocam eğer S24FE alırsam Instagram stroylerde vb uyuymluluk kalite düşürme sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam şimdi oldu hocam eğer S24FE alırsam Instagram stroylerde vb uyuymluluk kalite düşürme sorunu yaşar mıyım?
Samsung, Google ve Apple'in Meta ve Instagram ile anlasmasi var. Sorun olmaz. Bu saydigim uc markada. Fakat Xiaomi falan alirsan kalite feci duser.

Zaten çoğu anlamda daha iyi bir telefon S24FE. Bütçeniz yetse bile iPhone 13 önermem.

Çok uzun süredir iPhone kullanıyorum Android dünyası benim için bir işkence gibi. Şahsen önceliğim kamera ve sosyal medya performansı ama iPhone 13'e bütçem pek yetmiyor. S24 FE çok sırıtır mı?

Daha çok iPhone 13 S24FE'nin yanında sırıtıyor ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…