iPhone 13 vs Samsung S23

Bütçe
36.000
Arkadaşlar yarın S23 veya iPhone 13'ü alacağım fakat çok kararsızım.

Şu anda kullandığım telefon iPhone 12 alalı bir sene oldu ve şarjı inanılmaz hızlı bitiyor hiç dayanmıyor. Telefonun kamera ve genel performansından çok memnun olsam da pil bakımından inanılmaz yetersiz. Bu sebepten değiştireceğim.

Bana garanti masraf çıkarmadan 3 sene dayanması lazım sağlam şekilde.
3 sene içinde sorun yaşamak ekstra para ödemek istemiyorum.

İşim gereği içinde çok fazla arşiv olacak.

Fotoğraf çekerim oldukça da önem veririm kaliteye.

Oyun falan oynamıyorum.

Bir 3 sene boyunca kasma donma yapmaması çok önemli.
Masraf çıksında istemiyorum.

IPhone'dan Samsung'a geçmeni tavsiye etmem ben öyle yaptım S24 Plus aldım satmaya çalışıyorum alışamadım üstüne yeni güncelleme ile şarjım fazla hızlı gidiyor sadece sosyal medya kullanıyorum hücresel veri açtığında biraz kullanırsan telefon ısınıyor IPhone'dan devam etmeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar peki İPhone 13'ün bataryası nasıldır S23 veya 13'ün pilini 2 sene sonra değiştirmem gerekecek mi?

Arkadaşlar peki iPhone 13'ün bataryası nasıldır S23 veya 13'ün pilini 2 sene sonra değiştirmem gerekecek mi?

Kankam sen zaten iPhone kullanıyorsun Samsung'a geçersen alışamazsın iPhone öyle bir telefon bir daha iphonea dönmek istersin.

Arkadaşlar peki iPhone 13'ün bataryası nasıldır S23 veya 13'ün pilini 2 sene sonra değiştirmem gerekecek mi?

Pil sağlığı 76-78e kadar değişmene gerek yok seni 3.5-4 yıl götürür zaten.

S24 varken 13 alınmaz, rakip bile değiller. S24´ün rakibi iPhone 15´dir.

Kankam sen zaten iPhone kullanıyorsun Samsung'a geçersen alışamazsın iPhone öyle bir telefon bir daha iphonea dönmek istersin.

Çok saçma. iPhone kullanıp Samsung telefona geçen birçok arkadaşım var. Bu forumda da birçok kişinin iPhone´dan Samsung´a geçtiğini gördüm. Ancak Samsung´dan iPhone´a geçen çok fazla kişi görmedim. Samsung S24, iPhone 13´den daha uzun güncelleme ömrüne sahip. İşlemci olarak daha üstün, ekran kalitesi ve kamera olarak yine Samsung S24 daha üstün durumda. Batarya olarak yine Samsung çok daha iyi. Zaten İPhone 13 ile S24 kıyaslamak çok saçma olur, her türlü S24 üstün geliyor. Zaten S24´ün rakibi İPhone 15.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı