iPhone 13 vs Samsung S24 FE

Magesafe şeyi çok dert değil benim içinde şeffaf bir kılıf almak istiyorum muhtemelen mahalledeki bir mağazadan alacağım bende, teşekkür ederim sana da.

Takıp dene benimkinin kamerasının kenarındakiler hafif yamuk ama çok dert olmadığı için değiştirmedim.

Takıp dene benimkinin kamerasının kenarındakiler hafif yamuk ama çok dert olmadığı için değiştirmedim.

Tamamdır sağ ol sanırım 13 alacağım gibi duruyor, teknik olarak S24 FE çok daha mantıklı gibi ancak birazcık Android'den uzaklaşmak istiyor gibiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır sağ ol sanırım 13 alacağım gibi duruyor, teknik olarak S24 FE çok daha mantıklı gibi ancak birazcık Android'den uzaklaşmak istiyor gibiyim.

Telefonu kimse köküne kadar sıyırmıyor zaten önemli olan senin ne istediğin S24'te alsan telefon aynı şeyleri yapacaksın iPhone 13'te alsan aynı şeyleri yapacaksın.

Telefonu kimse köküne kadar sıyırmıyor zaten önemli olan senin ne istediğin S24'te alsan telefon aynı şeyleri yapacaksın iPhone 13'te alsan aynı şeyleri yapacaksın.

Evet öyle teşekkür ederim fikirlerin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…