iPhone 13 vs Samsung S24+

Bütçe
40000
2012 Android ile yeni Android sistemini karıştırmayın hocam. Yazılım konusunda Samsung çok iyi. Keyif durumu ise tartışılır. Açıkçası Samsung'da zevkli, Apple da. İkisininde pre modelleri, alinabilir.
Samsungda yazılımsal olarak iyi ama Apple ile kıyaslandığında her türlü Apple'ın yazılımının kat ve kat daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Samsungda yazılımsal olarak iyi ama Apple ile kıyaslandığında her türlü Apple'ın yazılımının kat ve kat daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hayır. Siz eskide kalmışsınız maalesef. Dediğimi yanlış anlamayın. Samsung artık 1 kere bile hatalı yazılım update göndermiyor. Gerçekten çok üst seviyedeler. Çin telefonları da android, fakat 2 yıla kalmadan yazılım sorunları + donanım sıkıntıları da başlıyor. Samsung cihazlarına o kadar çok güveniyor ki, 7 yıl güncelleme garantisi veriyor.

İki markayı da yakın zamanda(15 Pro Max, S24 Ultra) deneyimledim fakat hala yazılım olarak Apple'ın arkasındayım hatta yakın zamanda bir arkadaşım 14 pro max'ten s24 ultra'ya geçti 1-2 ay kullandı ve sadece yazılım dolayısı ile tekrardan iPhone'a geçti ve s24'ü sattı ama bunların dışında özellik olarak Samsung'un daha önde olduğunu söyleyebilirim kamera vs. kesinlikle iPhone'dan daha iyi durumda.

Apple ekosistemi cihazlarına sahip olan kişiler için Apple almak mantıklı ancak Apple ekosistemi zorunluluğu yoksa Samsung çok daha iyi seçim olacaktır. Zevk meselesi de var tabi, iPhone isteyen alsın zaten o kısma karışan yok.

Merhaba, ben de 13 ile S24+ arasında kaldım. Siz hangisini aldınız acaba? S24+ aldıysanız memnun kaldınız mı? Teşekkürler

S24 Plus kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…