iPhone 13 vs Samsung S24

TheKhione

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an iPhone SE 2020 kullanıyorum. İlk başta aklımda iPhone 13 vardı ama Samsung'un S24 modelini görünce biraz kafam karıştı. İki seçenek arasında kaldım. Çok büyük telefonları sevmiyorum, S24 FE modeline de baktım ama boyutu bana göre fazla büyük. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 alınmaz. Ama eğer denemek istiyorsanız alın. Bence S24 alınır.

Küçük telefon seviyorsan iPhone 13 senin için daha uygun. SE’den sonra boyutu alışılır ama S24 sana fazla büyük gelir. iOS’a alışkınsan da Android geçişi can sıkabilir. Teknik olarak S24 üstün ama günlük kullanımda 13 daha dengeli ve rahat. Net tercih: iPhone 13.

iPhone 13 sahibiyim kesinlikle alınır sorun varsa sorabilirsin yanıtlayabilirim.

iphone se de kal bence bozulana kadar gayet iyi telefon ama para konusunda rahatsan yükselt.

S24 fazla mı büyük gelir 0.1-0.2 inç fark var aralarında maksimum.

-İP13 ile S24 neredeyse aynı boyuttalar.
-iOS alısık olsa bile Android artık 4.1.1 sürümleri gibi değil gayet akıcı ama aradan uzun yıllar sonra veya ilk defa kullanacaksa yazılıma alısması uzun sürebilir.
-Teknik olarak S24 üstün evet.
-Günlük kullanımda S24 daha iyidir IP13'ten.
Net tercih: Yeni, daha iyi olduğundan konu sahibi arkadas "ayfon yaaaa" demiyorsa S24 tercih etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…