IPhone 13 vs Samsung S24

S24 öneririm. Stabil ve gayet akıcı bir deneyim sunar hiç merak etmeyin. Genelde sizin gibi eski ve güçsüz bir Android telefon kullananlar doğal olarak ön yargılı olabiliyor ama amiral gemisi bir telefona geçince farkı anlayabiliyorsunuz. Ayrıca bir tık daha fazla verip S24+ alma imkanınız varsa onu öneririm eğer özellikle küçük bir telefon istemiyorsanız. Daha iyi ekrana sahip, bataryası çok daha verimli ve ayrıca fazladan 4 GB RAM de uzun vadede daha iyi olacaktır.

Bak hocam, Aklımı çeldiniz. Şimdi yeni konu açacağım S24 hangi renk alınmalı diye

iPhone 13. S24 tabii ki daha güncel ve güzel özelliklere sahip bir cihaz fakat iOS işletim sisteminin verdiği güvene değişmem. S21FEden iPhone 11'e geçtim ve hayat varmış dedim. Hem kamera hem hız olarak.
Her uygulama yüklerken faceid istemesi mi

Ben boyut olarak şahsen 6,1 inçi çok konpakt buluyorum ama film dizi vs izleniyorsa oyun oynanıyorsa değer.

Ben boyut olarak şahsen 6,1 inçi çok konpakt buluyorum ama film dizi vs izleniyorsa oyun oynanıyorsa değer.

Açıkçası ben de çok büyük ekran sevmem ama 1080p yerine 2K ekran olması uzun vadede daha iyi olur bence. Fotoğrafları veya anı için çekilen videoları daha kaliteli izleme imkanı sunuyor. Tercih meselesi tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…