iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 15 Pro

TETRAX

Hectopat
Arkadaşlar telefon alacağım fakat bir konuda kararsız kaldım. Türkiye cihazı iPhone 13 mü almalıyım yoksa yurt dışı iPhone 15 Pro mu?
Yurt dışı alırsam eğer 8 ay sonra kapandığında yılbaşına kadar çift telefon yapacağım ve yılbaşında açılmasını bekleyeceğim. Sizce ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence kullandığında memnun kalmayacaksan 13 alma. Kalan 4 ayı çift telefonla çözerim problem değil diyorsan 15 Pro al en azından mutlu eder.

Ben genel olarak yurt dışı telefon diyorum ya, 4 ay bir şekilde idare edilir. Telefona kayıt parası vereceğime iki tane iPhone alırım öyle kullanırım mesela.

Aslında 15 Pro almak istiyorum fakat acaba yılbaşında açılma durumunu kaldırırlar mı merak ediyorum birkaç kişiden duymuştum. Aynı zamanda ileride satacağım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Sizin fikirleriniz nedir?

iPhone en kolay satılan cihaz. Yurt dışı olsa da alıcısı illaki çıkıyor.

Zannetmiyorum her yılbaşında bu hurafe dönüp duruyor süre kısalmaz da uzamaz da aynı kalır bence. Yurt dışından gelenler zaten müzdarip daha da kısaltmazlar kullanım süresini. Satarken de piyasasına bakarsın yurt dışı cihazların da alıcısı var sadece biraz daha geç satılıyor. Kafaya takılacak bir durum yok iPhone kolay satılıyor her türlüsü.

Sıkıntıda olduğum için geçici olarak kendime bir Samsung a06 almıştım 4 ay 2. Telefon olarak bunu kullanacağım. Dediğiniz gibi satabileceğimi düşünüyorum.

Sıkıntıda olduğum için geçici olarak kendime bir Samsung A06 almıştım 4 ay 2. Telefon olarak bunu kullanacağım. Dediğiniz gibi satabileceğimi düşünüyorum.

Başka bir iPhone varsa 6 veya 7 gibi iCloud hesaplarını eşleştirince yurt dışı cihazda da arama geliyor internete bağlı olunca onu denemedim henüz telefon 1 ay sonra gelecek elime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…