iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 16 Pro

20.000 TL değil hocam 45.000 TL'ye denk geliyor.

Mecbur 2 telefon kullanan birisiyim ben mecburiyetimden taşıyorum ve nefret ediyorum. Büyük bir çile sizin yaptığınız ise sırf yurt dışı diye hattınız olmadığından 2.telefon kullanmak afedersiniz bu kadar işsizlik fazla kaçar ama nisan ayında alacağı yurt dışı 16Pro kesintisiz 16 ay kullanım demek sonrası telefonmu değişir artık ne yapar bilinmez ama iPhone 13'e para vermezdim

İhtimali konuşuyorum sonuçta bunlar birer metal parçaşı ve elektronik aksam.

Pardon biraz yanlış anladım. Şahsen Pro model alma imkanınız yoksa Android'den devam etmek mantıklı geliyor.

Bir olayı yok, bir tane dandik TR telefon alıyorsun, kalan 4 ayı iki telefon ile geçiriyorsun.

2 telefonda da aynı iCloud hesabı giriliyor ve ayarlardan Wi-Fi ile aramayı açıp o şekilde kullanıyorsun. Aramalar 15 Pro'ya da geliyor.

Evet bir de bu konu var 4+4 ay kullanımda yılbaşını dönderiyor zaten yılbaşından sonra 4+4 ay tekrardan kullanacağım kesintisiz 16 ay aslında.

Daha iyi bir olay fakat iki telefon taşıma zorunluluğu değişmiyor.

Evet bir de bu konu var 4+4 ay kullanımda yılbaşını dönderiyor zaten yılbaşından sonra 4+4 ay tekrardan kullanacağım kesintisiz 16 ay aslında.

Ben böyle yapıyorum ama 16 ayın sonunda köşeye atıyorum gidip yeni telefon alıyorum başkalarının durumu elvermeyebilir

Düz bir IPhone'a 50.000 TL vermeyede içim gitmiyor açıkçası hocam.

Ben böyle yapıyorum ama 16 ayın sonunda köşeye atıyorum gidip yeni telefon alıyorum başkalarının durumu elvermeyebilir.

16 ay sonunda da elden çıkartıp farklı bir modele geçiş yapılabilir.

Düz bir IPhone'a 50.000 TL vermeyede içim gitmiyor açıkçası hocam.

16 ay sonunda da elden çıkartıp farklı bir modele geçiş yapılabilir.

Tam olarak nasıl elden çıkarmayı düşünüyorsunuz 35bin TL'ye aldığınız telefonu 20bin TL'ye satamazsınız yurt dışı çünkü talep çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…