İnternet gitmemesine rağmen telefonumun sık sık Wi-Fi ile bağlantısı kopuyor. Tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Otomatik tekrar kendi bağlanmıyor. Neden olabilir, nasıl düzeltebilirim?
İnternet gitmemesine rağmen telefonumun sık sık Wi-Fi ile bağlantısı kopuyor. Tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Otomatik tekrar kendi bağlanmıyor. Neden olabilir, nasıl düzeltebilirim?
iPhone 12 kullanıyorken bende de oluyordu, modem yan odada olmasına rağmen kopuyordu, Xiaomi marka cihaz bile uzaktan Wi-Fi'de sorun yaşamıyorken IPhone'da bu sorunu yaşıyordum ve ne yazık ki bende çözümünü bulamamıştım.
iOS kaynaklı genel sorun forumlarda okuduğum araştırdığım kadarıyla. Bu sorunu bende yaşıyorum. Anlık Wi-Fi simgesi gidip geliyor bu sırada bağlantı kesilmiyor. kimisinde benim dediğim gibi anlık Wi-Fi simgesi gidip geliyor kimisinde ise Wi-Fi bağlantısı koptuğunda tekrar bağlanıyor/bağlanmıyor.
iPhone 12 kullanıyorken bende de oluyordu, modem yan odada olmasına rağmen kopuyordu, Xiaomi marka cihaz bile uzaktan Wi-Fi'de sorun yaşamıyorken IPhone'da bu sorunu yaşıyordum ve ne yazık ki bende çözümünü bulamamıştım.
Evet ben de xiaomi kullanıyordum öncesinde gerçekten hiç ama hiç sorun yaşatmamıştı. 12 için siz de yaşadığınıza göre demek ki modelden bağımsız yine kronik bir iPhone vakası.
iOS kaynaklı yani genel sorun forumlarda okuduğum araştırdığım kadarıyla. Bu sorunu bende yaşıyorum. Anlık Wi-Fi simgesi gidip geliyor. kimisinde benim dediğim gibi anlık Wi-Fi simgesi gidip geliyor kimisinde ise Wi-Fi bağlantısı koptuğunda bağlanmıyor. Eki Görüntüle 2493004
Evet ben de Xiaomi kullanıyordum öncesinde gerçekten hiç ama hiç sorun yaşatmamıştı. 12 için siz de yaşadığınıza göre demek ki modelden bağımsız yine kronik bir iPhone vakası.
Teşekkür ederim, biraz araştırdım bulamamıştım ama evet dediğinize göre çoğu kullanıcı yaşıyor bu sorunu.
iPhone 14 kullanıyorum bende de oluyor, her seferinde manuel olarak ayarlara gidip Wi-Fi'ya baglanmam gerekiyor. Bir sonraki telefonum kesinlikle Android olacak.
iPhone 14 kullanıyorum bende de oluyor, her seferinde manuel olarak ayarlara gidip Wi-Fi'ya baglanmam gerekiyor. Bir sonraki telefonum kesinlikle Android olacak.