IPhone 13 yapay zekalı Siri'yi kullanabilecek mi?

Apple yapay zekanın 15 pro ile başlayacağını bildirmişti. Sanırım işlemci desteği ile alakalı bir durum var. Gerçi yapay zeka Türkçe ile çalışmıyor, bilginize.

Apple yapay zekanın 15 pro ile başlayacağını bildirmişti. Sanırım işlemci desteği ile alakalı bir durum var. Gerçi yapay zeka Türkçe ile çalışmıyor, bilginize.
Destekleyecekse geçerdim sorun yok da almıyormuş herhalde. Ulan Apple Siri'yi bile güncelletmiyor. 15 ve altından ümidi kesmiş komple, oysa o kadar kullananı var.

Destekleyecekse geçerdim sorun yok da almıyormuş herhalde. Ulan Apple Siri'yi bile güncelletmiyor. 15 ve altından ümidi kesmiş komple, oysa o kadar kullananı var.
Gerçekten ya 13 ve altı tamam ama 15 Pro biraz fazlaya kaçıyor sanki herkes yeni telefon çıkınca koşa koşa alıyormuş gibi.

Gerçekten ya 13 ve altı tamam ama 15 Pro biraz fazlaya kaçıyor sanki herkes yeni telefon çıkınca koşa koşa alıyormuş gibi.
Hocam getireceği şeyi XS bile destekler ki. Soru soracaksın GPT ile entegre çalışacak. Ne var acaba Apple'a göre? Tabii ki pazarlama. XS falan da iOS 19 alacak diyorlar. Yani böyle olursa iOS 22'ye kadar yolu var zaten 13'ün.

Evet. Sanki telefonlar çıkalı ne oldu J7 Prime A51'i tokatlıyor şu dönemde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dil desteği bizim yöneticilerle de alakalı. Kullanıma izin için ek paralar isteniyor böyle şeylerde. O yüzden ne yazık ki bize biraz daha geç geliyor.

Zaten bizim ülke desteklenmeyecek herhalde. Desteklese bile gerekli donanımdan dolayı(şüphesiz donanım yetersizliği dolaylı, yeni cihaz aldırma ile alakası yok!?) 15 Pro altına maalesef(üzülerek) veremeyeceklermiş(tabii yersen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…