iPhone 13 yenilenmiş alınır mı?

beratx5806

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum kırıldı iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum 128 GB olanından internette 0I 36bin yenilenmişi 26 bin yazıyor sizce bu farkın sebebi nedir ve alınır mı? iPhone 13 yoksa Android daha mı iyi kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum kırıldı iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum 128 GB olanından internette 0I 36bin yenilenmişi 26 bin yazıyor sizce bu farkın sebebi nedir ve alınır mı? iPhone 13 yoksa Android daha mı iyi kararsız kaldım.

Yenilenmiş telefon almada ne alıyosan al içindeki parçalar yan sanayi büyük ihtimal.

Yenilenmiş hiçbir telefon alınmaz. Parçalarını söküp sahte, yan sanayi parça takıyolar.

Yenilenmiş cihazlar, ne olduğu belli olmayan parçalardan yenilendiği için bozulma ihtimali daha yüksek. Tavsiye etmem.

Ama MediaMarkt Teknosa falan yani ekran akıcılığı falan düşük mü olur diyosun.

Hayır telefon tamircilerden çıkamaz bataryası çok hızlı bitebilir bir şey yanlış çalışabilir.

o zaman mecbur 36k verip 0 alıcam teşekkür ederim
Hayır telefon tamircilerden çıkamaz bataryası çok hızlı bitebilir bir şey yanlış çalışır

Markası fark etmeksizin yenilenmiş telefon alınmaz hocam elinizdeki bütçe ile sıfır bir cihaz daha iyi olacaktır.
aslında 0 ını alıcak bütcem de var da 10k da cüzdanıma kalsın diye bi araştırıyım dedim ama sağolsun herkes yardımcı oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı