iPhone 13'e iOS 26 güncellemesi yapılmalı mı?

HayatFasafiso

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 7950X3D 128 MB Önbellek 16 Çekirdek 4.20 GHz AM5
Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12 GB 192 Bit GDDR6X DX12
Asus ROG Strix Z690-E Gaming Wi-Fi D5 Intel LGA1700 ATX Anakart
Corsair Vengeance LPX 32 GB (4x8 GB) DDR4 3200 MHz C16 RAM
Gamepower Gasket Elite RGB Wireless Bluetooth Red Switch
RAZER Enkı X Oyuncu Koltuğu Siyah Yeşil
LOGITECH G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses
RAZER Basilisk V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz
Meslek
Graphic Designer & Software Developer
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir iPhone 13 aldım. Şu an cihazımda iOS 18 yüklü. Sistem bana iOS 26 güncellemesini öneriyor ama kararsız kaldım. Sizce güncellersem bir sorun yaşar mıyım?
Performans, pil ömrü ya da uyumluluk konusunda bir sıkıntı olur mu? Deneyimleyen varsa paylaşabilir mi?

Şuan ki kullandığın iOS 18'den rahatsız değilsen güncellemene gerek yok.

Her yeni güncelleme cihazı eskitmek içindir.

iPhone 16 kullanıyorum kurmaya üşendim biraz daha oturaklı hale gelince kuracağım sen de öyle yaparsın büyük ihtimal zamanla optimize olur sorun yaratmaz 13'te de.

@Glade gel de evdeki iPhone 11 ve 11 Pro'nun güncelleme sonrası hallerine bak dostum. Her yeni güncelleme daha fazla işlemci kullanıyor. Yeni çıkardıkları cihaza göre optizime ediliyor genellikle.

Pil ömrü kısalacak, Apple her büyük güncellemesinde olduğu gibi bu güncellemede de akıllı pil optimizasyonunu baştan başlattı. Yani ilk 2-3 hafta şarjı normale göre az gidecek, 2-3 haftadan sonra pil ömrü yine az olacak.

iPhone 15'e yükledim şarjı aşırı hızlı bitmeye başladı daha stabil hale gelene kadar bekle bence.

@Glade gel de evdeki iPhone 11 ve 11 Pro'nun güncelleme sonrası hallerine bak dostum. Her yeni güncelleme daha fazla işlemci kullanıyor. Yeni çıkardıkları cihaza göre optizime ediliyor genellikle.

iPhone 16 Pro'yu iOS 26'ya güncellediğinde de performans düşer o zaman senin dediğine göre. iPhone 11'in ilk zamanında aldığı güncellemelerde performansı düşmüyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 26.0.1 güncellemesinde pilde bayağı bir iyileştirme oldu IP 13 kullanıyorum geçebilirsin.
Hocam çoğu kişi öyle demiyor şarj konusunda çok sıkıntı yaşıyan var.

@muratscd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…