E egsyyy Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:42 #1 İki gün önce iPhone 13 telefonuma iOS 26 yüklendi ve pil sağlığım %2 düştü. Aynı zamanda şarjım resmen eriyor. Bunun sebebi ne olabilir ya da önceki sürüme herhangi bir uygulama kullanmadan nasıl geri dönebilirim?
İki gün önce iPhone 13 telefonuma iOS 26 yüklendi ve pil sağlığım %2 düştü. Aynı zamanda şarjım resmen eriyor. Bunun sebebi ne olabilir ya da önceki sürüme herhangi bir uygulama kullanmadan nasıl geri dönebilirim?
Ayaz Asaf Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 i5 10400F PRIME H410M-F CORSAIR 16GB 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cuma 21:47 #2 Hocam tamamı ile normal 1 hafta bekle düzelir cihazı beklet 12 Pro sahibiyim benim de öyleydi 1 hafta sonra düzeldi.
Hocam tamamı ile normal 1 hafta bekle düzelir cihazı beklet 12 Pro sahibiyim benim de öyleydi 1 hafta sonra düzeldi.
E egsyyy Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:03 #3 Ayaz Asaf dedi: Hocam tamamı ile normal 1 hafta bekle düzelir cihazı beklet 12 Pro sahibiyim benim de öyleydi 1 hafta sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... tanamdır daha yeni 26.2 geldi onu yapınca da aynı durumla karşılaşır mıyım ya da yapmam ne kadar mantıklı olur
Ayaz Asaf dedi: Hocam tamamı ile normal 1 hafta bekle düzelir cihazı beklet 12 Pro sahibiyim benim de öyleydi 1 hafta sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... tanamdır daha yeni 26.2 geldi onu yapınca da aynı durumla karşılaşır mıyım ya da yapmam ne kadar mantıklı olur
Ayaz Asaf Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 i5 10400F PRIME H410M-F CORSAIR 16GB 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 16:05 #4 egsyyy dedi: Tanamdır daha yeni 26.2 geldi onu yapınca da aynı durumla karşılaşır mıyım ya da yapmam ne kadar mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 26ya güncelledikten sonra 26.2ye güncellemenin hiçbir zararı olmaz optimizasyon iyileştirmeleri vs var o sürümde kesinlikle yapmalısınız.
egsyyy dedi: Tanamdır daha yeni 26.2 geldi onu yapınca da aynı durumla karşılaşır mıyım ya da yapmam ne kadar mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 26ya güncelledikten sonra 26.2ye güncellemenin hiçbir zararı olmaz optimizasyon iyileştirmeleri vs var o sürümde kesinlikle yapmalısınız.