iPhone 13'e iOS 26 yüklenir mi?

murat solmaz

Kilopat
Daha fazla  
Bilindiği üzere yakın bir zamanda iOS26 verilecek. iPhone 13'e yüklemek cihaz için intihar mı olur ve betada kullanan arkadaşlar memnun mu?

Bilindiği üzere yakın bir zamanda iOS26 verilecek. iPhone 13'e yüklemek cihaz için intihar mı olur ve betada kullanan arkadaşlar memnun mu?

Beta'da hem 14 Pro Max hem 13 kullandım. 14 Pro Max'te hiç kasma donma yaşamadım fakat 13'te az da olsa yaşadım. iPhone 13'te bazen Face ID ekranında donuyor ve yan tuşla kapatıp açmam gerekiyor. Ana ekranda az da olsa takılma yaşayabiliyorum. Onun dışında bir anormallik görmedim. Pil süresi hala aynı.

Çıktığı saniyeden beri kullanıyorum dostum aynı cihazda hiçbir sorun yaşamadım. İlk betalarda sadece ufak tefek sorunlar oluyordu o kadar. Bir şey olacağını sanmam.

Arayüzü falan hoşuma gitmedi YouTube'dan izlediğim kadarı ile.

Hocam ilk başta öyle geliyor da göz alıştıkça emin olun eskisi daha kötü gelecek. Hatta eski arayüz çok keskin gelmeye başlayacak. Bende öyleydim ucuz duruyor falan diyordum da değişiyor sonradan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı