iPhone 13'e iOS 26 yüklenmeli mi?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Dostlar merhaba, daha bugün sıfır iPhone 13 128 GB aldım. Şu an içinde iOS 18 yüklü ve bir sorun yok. 26'ya güncellemeli miyim? Ekstra özellikleri var mı? Şarj durumu ne alemde?

Sakın güncellemeyin. Donmalar, kasmalar, şarj süresi gibi birçok kötü sorunlar var.

IOS 26 neden çıktı bilmiyorum. Şarj dayanmıyor, telefon çöküyor ve ekstradan görünümü inanılmaz derecede kötü. Yani geçmene gerek yok

Hocam IOS'ta sürümler ilk çıktığında neredeyse hiçbir zaman faydalı olmuyor, aksine telefonu çok kastırıyor. Sana tavsiyem olabildiğince bekle en azından üstünden uzun bir süre geçsin. Genel olarak her mecrada yeni sürümü yüklemek için biraz sorunların çözülmesini beklemek gerek. iOS 26'ya 3, 5 güncelleme gelmeden yüklememek daha iyi. Her sene yeni çıkan sürüm öncekine göre kötü oluyor çünkü ve martı men arkadaşın dediği gibi görünümü berbat bana kalırsa. Eski Samsung Galaxy minilerden bir farkı yok ama yine de tabii ki sen bilirsin.

Dostlar merhaba, daha bugün sıfır iPhone 13 128 GB aldım. Şu an içinde iOS 18 yüklü ve bir sorun yok. 26'ya güncellemeli miyim? Ekstra özellikleri var mı? Şarj durumu ne alemde?
Hocam iOS 18 gayet yeni ve güncel bir sürüm, güncelleme yapmanıza büyük ihtimal gerek yoktur, ihtiyaçlarınızın çoğunu iOS 18 karşılayacaktır.

Geçilmez. Ekstra özellikler geliyor tabii ama bana hitap etmiyor. Şarj durumu kötüleşiyor.

Yüklememelisiniz. iOS 26, 4 GB RAM içeren iPhone'ler için hep kasma, donma ve çökmeler gibi sorunları yaşatacak. Bundan sonra maalesef ki iOS 27 ve diğer işletim sistemlerine de geçmemelisiniz. Memnunsanız, telefonunuzu değiştirene kadar iOS 18'de kalmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…