D Denizzz0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu?
Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu?
5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 15 Haziran 2023 #2 1 kereden bir şey olmaz,uzun sürede sorun çıkartabilir.
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 15 Haziran 2023 #3 Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Uzun vadede zarar edersin. Bir kereden zarar gelmez bence.
Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Uzun vadede zarar edersin. Bir kereden zarar gelmez bence.
F Freakasd Centipat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... iphone tek seferde bozulacak telefon değil sorun etme
Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... iphone tek seferde bozulacak telefon değil sorun etme
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir kereden sorun olmaz ama orijinalden şaşma derim.
Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir kereden sorun olmaz ama orijinalden şaşma derim.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #6 Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz adaptörler cihazlara zarar verirler. Fakat tek bir kullanımda pek birşey olmaz.
Denizzz0 dedi: Merhaba, iPhone 13 cihazımın şarj cihazı yanımda olmadığı için tek seferlik sahte şarj cihazı ile şarj ettim. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz adaptörler cihazlara zarar verirler. Fakat tek bir kullanımda pek birşey olmaz.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 15 Haziran 2023 #7 Şarj cihazına göre değişir. Mesela o kadar kötüleri var ki, şarj girişini yakıyor.