iPhone 13'te 128 GB yetmez mi?

35.000'e şubat ayında 13 128 GB aldım ve 2 gün önce de ilan açtım 33.000'e aynı gün pazarlıkla 32.000 veren biri çıktı. Şarj yüzdesi 89 değer kaybetmemesi büyük artı diğer cihazlar değerini koruyamıyor.

Kesinlikle bu kafadayım bende şarj yüzdesini korumak için çaba göstermeye değer mi?

Anlıyorum 8 bin TL fazladan vermek zor gerçekten. Bende yılladır Samsung kullanırım ama iPhone uzun vadelilir hem güncel cihaz.
Bende öyle düşünüyorum aslinda

35.000'e şubat ayında 13 128 GB aldım ve 2 gün önce de ilan açtım 33.000'e aynı gün pazarlıkla 32.000 veren biri çıktı. Şarj yüzdesi 89 değer kaybetmemesi büyük artı diğer cihazlar değerini koruyamıyor.

Memnun olmadıgın bir şeymi vardı neden sattın acaaba

Kesinlikle bu kafadayım bende şarj yüzdesini korumak için çaba göstermeye değer mi?

Bende öyle düşünüyorum aslinda

Memnun olmadıgın bir şeymi vardı neden sattın acaaba

Ben denedim işe yaramadı oyun bile oynamıyorum ama düşüyor yapacak bişey yok.

Şu an kullandıgım telefon Samsung A51 128 GB iPhone telefon almak istiyorum senelerdir fakat olmadı 13 alma fikrim var ama uygulamalar Android ten fazla yer kaplıyormuş. 128 GB yetmez mi? Ne yani 256 GB almak için fazladan 8 9 bin lira mı çıkacak cebimden? Bu paraya 13 değer mi? Biliyorum eski bir telefon ama millet 11 alıyor daha yani.

256 GB 13 Pro Max'im var dolmaya yaklaştığını bile görmedim. Fiyat konusu dediğiniz gibi aşırı komik. Küçücük yükseltmelere Apple utanmadan fahiş fiyatlar istiyor maalesef. iPhone 13 alınır mı? Konusunda da ablam sizin gibi IP13 istiyordu 2-3 ay önce ve ona S23 aldırdım 20k civarına ve gayet mutlu şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı