Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:17 #1 Telefonu açıyorum, parlaklık aşağıya çekilmiş. Ben hep full'de kalmasını istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim?
Telefonu açıyorum, parlaklık aşağıya çekilmiş. Ben hep full'de kalmasını istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim?
Çözüm Teru Dün 18:27 Ayarlardan otomatik parlaklığı kapatırsanız kendiniz ayarlayabilirsiniz fakat full kullanırsanız şarjı daha fazla yiyecektir, haberiniz olsun.
Ayarlardan otomatik parlaklığı kapatırsanız kendiniz ayarlayabilirsiniz fakat full kullanırsanız şarjı daha fazla yiyecektir, haberiniz olsun.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.077 Makaleler 15 Çözümler 488 Yer Türkiye Cumhuriyeti Dün 18:27 #2 Ayarlardan otomatik parlaklığı kapatırsanız kendiniz ayarlayabilirsiniz fakat full kullanırsanız şarjı daha fazla yiyecektir, haberiniz olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlardan otomatik parlaklığı kapatırsanız kendiniz ayarlayabilirsiniz fakat full kullanırsanız şarjı daha fazla yiyecektir, haberiniz olsun.
KS KS Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:36 #3 @Teru Onun dışında da sinir bozuyor gibi. En iyisi böyle mi kalsın diyorsunuz? Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.077 Makaleler 15 Çözümler 488 Yer Türkiye Cumhuriyeti Dün 18:42 #4 Hxrea dedi: @Teru Onun dışında da sinir bozuyor gibi. En iyisi böyle mi kalsın diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben otomatik parlaklık yerine dışarı çıkınca parlaklığı arttırıp evde düşürüyorum kendim. Önerim odur. Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: @Teru Onun dışında da sinir bozuyor gibi. En iyisi böyle mi kalsın diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben otomatik parlaklık yerine dışarı çıkınca parlaklığı arttırıp evde düşürüyorum kendim. Önerim odur.
KS KS Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:50 #5 @Teru Hocam TikTok'a girerken parlaklık düşüyor otomatik. Bunu ayarlamanın yolu var mı? Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.077 Makaleler 15 Çözümler 488 Yer Türkiye Cumhuriyeti Dün 18:50 #6 Hxrea dedi: @Teru Hocam TikTok'a girerken parlaklık düşüyor otomatik. Bunu ayarlamanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ekrandaki görüntüye göre videolarda kendi parlaklık ayarlar. Ona bir çözüm yok. Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: @Teru Hocam TikTok'a girerken parlaklık düşüyor otomatik. Bunu ayarlamanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ekrandaki görüntüye göre videolarda kendi parlaklık ayarlar. Ona bir çözüm yok.