Samet Altın Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 iPhone 13 telefonum var kasım'da aldım sıfır fakat bazı oyunlarda denedim jiroskop çalışmıyor. Ne yapabilirim?
iPhone 13 telefonum var kasım'da aldım sıfır fakat bazı oyunlarda denedim jiroskop çalışmıyor. Ne yapabilirim?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 6 Şubat 2023 #2 Samet Altın dedi: iPhone 13 telefonum var kasım'da aldım sıfır fakat bazı oyunlarda denedim jiroskop çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin ya da Apple desteğe bir başvurun. Artı 0 Eksi
Samet Altın dedi: iPhone 13 telefonum var kasım'da aldım sıfır fakat bazı oyunlarda denedim jiroskop çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin ya da Apple desteğe bir başvurun.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Samet Altın dedi: iPhone 13 telefonum var kasım'da aldım sıfır fakat bazı oyunlarda denedim jiroskop çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... DFU Mod ile sıfırlayın. Olmazsa Apple ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
Samet Altın dedi: iPhone 13 telefonum var kasım'da aldım sıfır fakat bazı oyunlarda denedim jiroskop çalışmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... DFU Mod ile sıfırlayın. Olmazsa Apple ile iletişime geçin.
KS KS Samet Altın Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 BehzatAmirim dedi: DFU Mod ile sıfırlayın. Olmazsa Apple ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bilgi verebilir misiniz ? Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: DFU Mod ile sıfırlayın. Olmazsa Apple ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bilgi verebilir misiniz ?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Şubat 2023 #5 Samet Altın dedi: Nasıl yapacağım bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan videolar izleyerek yapabilirsiniz, gerçi aradan neredeyse 1 saat geçmiş yapmış olabilirsiniz ama olsu nben yine de yazim. Artı 0 Eksi
Samet Altın dedi: Nasıl yapacağım bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan videolar izleyerek yapabilirsiniz, gerçi aradan neredeyse 1 saat geçmiş yapmış olabilirsiniz ama olsu nben yine de yazim.