iPhone 13'te MagSafe var mı?

Keremyzc54

Decapat
Yer
Sakarya, Adapazarı
Daha fazla  
Bugün MagSafe'li powerbank almak için Troy'a gittim ancak, bana iPhone 13'te MagSafe özelliğinin olmadığını ve sadece MagSafe'li kılıf alırsam bataryanın telefonumun arkasına yapışacağını söylediler. Hangi modellerde MagSafe olduğunu sordugumda ise sadece iPhone 15'te olduğunu söyledi. Doğru mu? Değilse de Apple Premium Reseller gibi bir yerde çalışan insanın bu kadar bilgisiz olması saçma.

Bugün MagSafe'li powerbank almak için Troy'a gittim ancak, bana iPhone 13'te MagSafe özelliğinin olmadığını ve sadece MagSafe'li kılıf alırsam bataryanın telefonumun arkasına yapışacağını söylediler. Hangi modellerde MagSafe olduğunu sordugumda ise sadece iPhone 15'te olduğunu söyledi. Doğru mu? Değilse de Apple Premium Reseller gibi bir yerde çalışan insanın bu kadar bilgisiz olması saçma.
Tabii ki de var. Arkadaşın beynine yazık. Zaten Apple kendi sitesinde de satıyor.

İphone 12 den itibaren magsafe mevcut.

Tabii ki de var. Arkadaşın beynine yazık. Zaten Apple kendi sitesinde de satıyor.

iPhone 12'den itibaren MagSafe mevcut.

Hocam bir şey daha merak ediyorum, oradaki çalışan Apple'ın MagSafe bataryasının olmadıgını söyledi. Apple'ın sitesinde gördüm ancak satın alabileceğim bir yer görmedim. Artık üretilmiyor mu bu Apple MagSafe bataryalar. Üretiliyorsa nereden satın alabilirim?

h
Hocam bir şey daha merak ediyorum, oradaki çalışan Apple'ın MagSafe bataryasının olmadıgını söyledi. Apple'ın sitesinde gördüm ancak satın alabileceğim bir yer görmedim. Artık üretilmiyor mu bu Apple MagSafe bataryalar. Üretiliyorsa nereden satın alabilirim?
Hocam galiba emin olmamakla beraber satıştan kalktı. Yanlış değilsem hem batarya fiyatı fazlaydı hemde modelden modele değişiklik gösterse de telefonun şarjının yarısını dolduruyordu sanırsam. Ama çakmasını üretiyorlar.

H

Hocam galiba emin olmamakla beraber satıştan kalktı. Yanlış değilsem hem batarya fiyatı fazlaydı hem de modelden modele değişiklik gösterse de telefonun şarjının yarısını dolduruyordu sanırsam. Ama çakmasını üretiyorlar.

Teşekkürler hocam telefonum sıfır. Çakma ürün alıp pil sağlıgını ilk günlerden düşürmek istemiyorum.

Teşekkürler hocam telefonum sıfır. Çakma ürün alıp pil sağlıgını ilk günlerden düşürmek istemiyorum.
Ben de orijinal almayı düşünüyordum. Kaldırılınca Duracell'in modeline baktım hala almasam da güzel model sanırım. Isınma sorunu var diyorlar ancak MagSafe ile 1 saat şarj ettikten sonra telefonumun arkası yine yanıyor, çok fark ediyor mu o konuda bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı