iPhone 13'te yetkisiz müdahale çıkınca satıcıyla nasıl anlaşılır?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
23 Haziran 2025 tarihi gibi 2026 Mayıs'ın sonuna kadar 11 ay garantili, değişensiz, pili %89 olan bir iPhone 13 almıştım. Yaklaşık bir 20 gün önce telefonun arka kapağının üst kısmında yapıştırıcı izleri fark ettim. Aldığım telefoncunun elemanının yanına gittim bu cihaz bana değişensiz diye satılmıştı ama arka kapağın üst kısmında yapıştırıcı izi var diye. Telefonu eline aldığında pilin şiştiğini hissettiğini söyledi ve arka kapağı değişse ya da tamir görse kimse arka kapağı bu şekilde oturtamaz dedi. İstersen garantiye gönderelim dedi tamam dedim ama o eleman aracılığıyla göndermedim, başka bir tanıdığım aracılığıyla garantiye gönderdim. Apple ise yetkisiz müdahale kararı vermiş. Cihazı bana sattığından beri kılıfsız kullanmadım yani dış olarak hiçbir farkı yok sadece pil sağlığı %88'e düştü. Satıcıyla nasıl uzlaşabiliriz? İade veya değişim talep etsem olur mu?

Dosya Ekleri

• 1765380741726.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…