iPhone 13'ten 13 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

kadirbgcii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki gibi 10 aylık bir 13 var. Pili 94'te gayet güzel bir telefon. Hiçbir problemi yok. Garantisi kutusu var ama ben size sormak istedim. Pro'ya geçmek sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıktaki gibi 10 aylık bir 13 var. Pili 94'te gayet güzel bir telefon. Hiçbir problemi yok. Garantisi kutusu var ama ben size sormak istedim. Pro'ya geçmek sizce mantıklı mı?

Cebinizden ne kadar çıkıyor hocam?

Gereksiz. Hiç 13'ün olmasaydı geçilirdi ama şu an geçmek fena gereksiz. En kötü 14 Pro düşünün anca.

60Hz rahatsız iseniz cebinizden para çıkmayacak ise geçebilirsiniz az da olsa batarya biraz daha verimli işlemci AnTuTu da bir tık yüksek cebinizden para çıkacaksak çok gereksiz bir hareket Max olsa daha farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…