IPhone 13'ten 14 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

erdemxzm

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda iPhone 13 telefonunu kullanıyorum ve 14 Pro telefonuna geçeceğim. Bugün pazartesi, muhtemelen çarşamba gününe kadar geçmiş olurum. Çok heyecanlıyım, ne yapsam bilemedim. Bana bu telefonların arasındaki en iyi farklılıkları falan anlatacak biri var mı? Geçmemin en büyük sebepleri şu anlık 120Hz olması ve Dinamik Ada. Başka söylemek istediginiz bir şey var mı?

Pil konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsin Pro modellerin şarjı hiç iyi değil verilen fiyata göre zaten avantajlarını sen yazmışsın.

Para varsa geçilir bence dinamik ada ve 120 Hz çok iyi özellikller.

Dinamik ada yeterli değil bence geçmek için ben olsam 14 Pro'ya geçmezdim hem bataryasıda kötü.

Ekran
Kasa.
Kamera.
Hep açık ekran.
İşlemci.
Ram.

Pil konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsin Pro modellerin şarjı hiç iyi değil verilen fiyata göre zaten avantajlarını sen yazmışsın.

Sanmıyorum bence iOS 26 ile beraber özellikle, iPhone 13ten daha iyi sonuç verecektir batarya konusunda.

Para varsa geçilir bence dinamik ada ve 120 Hz çok iyi özellikller.
Sağolun

Dinamik ada yeterli değil bence geçmek için ben olsam 14 Pro'ya geçmezdim hem bataryasıda kötü.
Ne önerirsiniz?

Sanmıyorum bence iOS 26 ile beraber özellikle, iPhone 13ten daha iyi sonuç verecektir batarya konusunda.

Sağ olun.

Ne önerirsiniz?

Geçme konusunda karalıysanız 15 Pro minimum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…