iPhone 13'ten 15 Pro Max'e geçmek mantıklı mı?

7-8 yil guvenlik guncellemesi ozellikle s serileri icin uzun kullanim alaninda cok büyük avantaj cok rahat kullanabilir kullanici ama 7 yil sonraki surum guncellemesinin major yeniliklerini alacagini dusunuyorsaniz elimde satilik kopru var.
Çok haklısınız hocam. iOS 17 olmasına rağmen ana menüde çokta akıcı olmayan bir telefon xr, kardeşimin 11'in de de ios 18.0.1 var o da çokta akıcı değil ana menüde sayfalar arası geçişte bile. Yane ben bir telefonu 7 yıl kullanacağımıda söylemedim ya da istemem de dediğinize katılıyorum.

Hocam bir yerde annemi çok üzdüm. Berbatta bir telefon kullanıyor diye bunu verip 15 ya da 16 pro alacaktım bunu ona hediye mahuyetinde verecektim. Ama bir yerde de 2. El oluyor ben kullanmış olsam da. Bence de haklısınız. Ben bu telefonu 3-5 yıl kullanayım diye aldım zaten. İleride inşallah sıfırını anneme çekmek nasip olur. Cevabınız için teşekkürler.

Tabii ki geçilir, alabilirseniz 16 Pro daha da iyi olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…