iPhone 13'ten 15'e geçilir mi?

Dostlar herkese selam,

iPhone 13'ten 15'e geçmeyi düşünüyorum. Ortalama 22-24K arası bir fark oluşuyor. Sizce geçmeye değer mi, 16'yı mı beklemek lazım? Ne dersiniz?

16'yı bekliceksen bekle beklemiyceksen 15i yapıştır reis.

Telefondan şikayetçi değilseniz geçmeyin. 13'ten geçilecek model pro serisi olmalı.

13 varken o kadar fark verip 15’e geçmek mantıksız. 2. el pro modellerini alabilirsiniz ama bence 16’yı bekleyin, 2. ele çok bulaşmayın.

Dostlar herkese selam,

iPhone 13'ten 15'e geçmeyi düşünüyorum. Ortalama 22-24K arası bir fark oluşuyor. Sizce geçmeye değer mi, 16'yı mı beklemek lazım? Ne dersiniz?
Bu zamana kadar hiç Apple cihazı kullanmadım merak ediyorum tavsiye eder misiniz ?

Hayır geçmeyin, iPhone 13'ün kamerasının 15'ten daha iyi olduğunu söyleyenler var. Ve iPhone 15'in çok ısınma sorunu olduğunu duydum. Bana kalırsa o 25k farka bir PlayStation 5 alın ve paşalar gibi oyun oynayın

Cihaza ve beklentinize göre değişir. Bana göre uzun ömürlü cihazlar olduğu için ve değerini koruduğu için başarılılar.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için zaten 1 tane oyun oynuyorum onun haricinde YouTube'da video izlerim ödev için kullanırım bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…