iPhone 13'ten 16 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

mekor58

Centipat
Daha fazla  
Elimde uzun süredir kullandığım iPhone 13 cihazım var. Arka cam kırık pil durumu %80 ve değişmiş. Satsam çok ölü fiyat çekiyorlar bunu yedek telefon olarak kullanmayı düşünüyorum. Almak istediğim model iPhone 16 Pro çöl titanyum 256 GB. Kullananlar önerir mi yoksa iPhone 17 beklenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence beklenebilir, iPhone 13 kötü bir telefon değil.

16 Pro almak bence daha mantıklı. 17 çıkınca 16'dan pek farkı olmaz, hem de fiyatlar atmadan hızlıca almanı tavsiye ederim hocam.

Mantıklı, 17 istiyorsan 13 satıp farkı kapatman gerek.

Geçilir elbette. Ancak 4 ay sonra 16 Pro’nun demode tasarımla kalacağını bil hocam. Artık 17 Pro, 18 Pro.. gibi devam edecek Pro serilerine yeni yüz geliyor. Ben olsam bu sebepten bekler ve 17 Pro’yu alırdım. TR fiyatı 95-100k olarak başlar diye düşünüyorum eğer dolarda fazla zıplama olmazsa.

Ben de iPhone 13 kullanıyorum ve çok memnunum. iPhone 17 çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum. Bir tur daha pil değiştirip devam edebilirsiniz bence.

Apple isteniyorsa alınır güzel cihaz, 17 serisinin düz modelini alacağına 16 serisinin Pro'sunu almanın daha mantıklı olma ihtimali yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…