Zınk2 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:39 #11 Kadir Güvener dedi: iOS şart. Sosyal medya optimizasyonu benim için önemli. Özellikle işlemci, RAM, batarya ve kamera tarafı güncelleme yapmak istiyorum. Gönül ister 120Hz yenileme fakat o kadar bütçem yok 10-15k bandından upgrade yapacağım. Genişletmek için tıkla... Zaten bu bütçelerde başka apple cihaz yok, ram batarya tarafında seviye atlıyorsunuz, yer yer kamerada da seviye atlıyorsunuz. Geçilir.
Kadir Güvener dedi: iOS şart. Sosyal medya optimizasyonu benim için önemli. Özellikle işlemci, RAM, batarya ve kamera tarafı güncelleme yapmak istiyorum. Gönül ister 120Hz yenileme fakat o kadar bütçem yok 10-15k bandından upgrade yapacağım. Genişletmek için tıkla... Zaten bu bütçelerde başka apple cihaz yok, ram batarya tarafında seviye atlıyorsunuz, yer yer kamerada da seviye atlıyorsunuz. Geçilir.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.273 Çözümler 2 Yer İstanbul Bugün 14:58 #12 Zınk2 dedi: Zaten bu bütçelerde başka Apple cihaz yok, RAM batarya tarafında seviye atlıyorsunuz, yer yer kamerada da seviye atlıyorsunuz. Geçilir. Genişletmek için tıkla... 16'ya baktığımda da neredeyse 16e ile aralarında ciddi bir fark (kamera hariç) göremedim.
Zınk2 dedi: Zaten bu bütçelerde başka Apple cihaz yok, RAM batarya tarafında seviye atlıyorsunuz, yer yer kamerada da seviye atlıyorsunuz. Geçilir. Genişletmek için tıkla... 16'ya baktığımda da neredeyse 16e ile aralarında ciddi bir fark (kamera hariç) göremedim.
Zınk2 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:03 #13 Kadir Güvener dedi: 16'ya baktığımda da neredeyse 16e ile aralarında ciddi bir fark (kamera hariç) göremedim. Genişletmek için tıkla... Evet kamera hariç fark yok gibi nerdeyse
Kadir Güvener dedi: 16'ya baktığımda da neredeyse 16e ile aralarında ciddi bir fark (kamera hariç) göremedim. Genişletmek için tıkla... Evet kamera hariç fark yok gibi nerdeyse
Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 517 Yer Prag Bugün 15:04 #14 İkinci el telefonlara bakabilirsin, 16e alınmaz.