iPhone 13'ten Android'e geçilmeli mi?

Hepsiburada, Trendyol vb. siteler kullanılmış telefon gönderebilirler. Amazon, MediaMarkt, vatan gibi yerler güvenilirdir.

Senin olay tamamen psikolojik gibi ya da Android’e geçmeye niyetin var. Çünkü ben de 165hz kullandım 60fps iPhone’um hiç kasıyo ya da takılıyo gibi gelmedi bugüne kadar.
o da olabilir hocam ama bilgisayardan sonra bu hissiyatın oluştuğuna eminim

S24 alın hocam S23 ile fiyatı neredeyse aynı.
peki s24de 128 gb yeterli olur mu şu an da 128 kullanıyorum oldukça yetiyor

Senin olay tamamen psikolojik gibi ya da Android'e geçmeye niyetin var. Çünkü ben de 165Hz kullandım 60FPS IPhone'um hiç kasıyor ya da takılıyor gibi gelmedi bugüne kadar.

Bence de psikolojik, 120 hz S21 kullanıyorum, 16 Plus gibi bir telefona 70 bin TL versem 60 Hz bana da akıcı gelir.

Bence de psikolojik, 120 Hz S21 kullanıyorum, 16 Plus gibi bir telefona 70 bin TL versem 60 Hz bana da akıcı gelir.

Hocam bende öyle düşünüyordum ama olmuyor. Bir düredir S24+ kullanıyorum. Geçen hafta 1 hafta deneyim amaçlı IP16 gönderildi ve şöyle diyeyim, bir telefonu denerken bu kadar rahatsız olduğumu çok nadir bilirim. Şahane bir cihaz ama 60Hz o kadar rahatsız etti ki sırf alışabileyim diye ana telefonuda 60Hz kullanmaya başladım yine olmadı.

hocam s24 s24+ yakın cihazlar deneyimleriniz neler ısınma problemi ya da başka problem yaşadınız mı memnun musunuz

O da olabilir hocam ama bilgisayardan sonra bu hissiyatın oluştuğuna eminim

Peki S24'te 128 GB yeterli olur mu şu an da 128 kullanıyorum oldukça yetiyor

Eğer 128 GB IP13 yetiyorsa S24'te yeter. Alabilirsiniz ama eğer telefonu çok zorlayan ve uzun süre kullanacak biri değilseniz 2 3 sene için 256 GB S23 alabilirsin. UFS 4.0 olur hem.

Eğer 128 GB IP13 yetiyorsa S24'te yeter. Alabilirsiniz ama eğer telefonu çok zorlayan ve uzun süre kullanacak biri değilseniz 2 3 sene için 256 GB S23 alabilirsin. UFS 4.0 olur hem.
çok zorlamam hocam çok oyun oynayan biri de değilim günlük 7 8 saat sosyal medya youtube felan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…