iPhone 13'ten Android'e geçilmeli mi?

Hocam S24 S24+ yakın cihazlar deneyimleriniz neler ısınma problemi ya da başka problem yaşadınız mı memnun musunuz?

İlk 20gün, 1 ay telefon felaket ısınıyor, ekran süresi 7 saati geçmiyordu ama şu an kullanmaya başlayalı 3 ay olacak. Ekranı şahane, ısınma çok yüke bindiğinde ancak yaşanan bir durum, bataryası benim için sabah 9'dan akşam 1E kadar sosyal medya-oyun kullanımıyla 1 günü çıkarıyor(8 9saat). Hatta eğer oyuna fazla yüklenmezsem gün sonuna %25 şarj bile kalıyor, kamerası ortalamanın bir tık üstü. Benim için olmamış diyebileceğim kısımlar 3 tane.
1) Hızlı şarjı hızlı değil. 45W artık günümüzde yeterli olmayan bir hız. Üstelik şarj ederken adaptör aşırı ısınıyor(orijinal olmasına rağmen)
2)Zoom konusunda kamera geçişleri biraz belirgin olmuş.
3) Doğal çekme konusunda iPhone kadar doğal çekmek yerine fotoyu işleyip daha göze hitap etmeye çalışan doygun fotoğraflar çekiyor(öznel bir kötü yan)
İsterseniz ısı testleri yapıp sizi bilgilendirebilirim ama S24 ile arasında hem soğutma hem de yüzey alanı farkı olduğu için ısı konusunda S24'te daha farklı sonuçlar çıkabilir

Bence de psikolojik, 120 hz S21 kullanıyorum, 16 Plus gibi bir telefona 70 bin TL versem 60 Hz bana da akıcı gelir.
Laf söyledi bal kabağı… 11 kullanıyorum hala canavar gibi telefon. Varsayımları bırakmanı şiddetle tavsiye ederim.

Elma psikolojisi kaliteli ekran kullananlara etki etmemiş demek ki, düz modellerde amiral gemisi parası istiyor firma ancak düz modelleri yüksek seviye bile ucu ucuna sayılıyor bence, işlemci sayesinde oda.

iPhone 11 canavar gibi mi?
Evet? Konuyu başka yerlere çekmeyin. Yani üstteki arkadaşın yaptığı 70k varsayımına ithafendi. Ha senin için yetersiz olabilir orası beni ilgilendirmiyor seni de ilgilendirmese daha iyi olabilir.

Laf söyledi bal kabağı… 11 kullanıyorum hala canavar gibi telefon. Varsayımları bırakmanı şiddetle tavsiye ederim.

Öyle olması gerekiyor zaten, cidden eski telefon diye kötü mü olacak zannediyorsunuz?
iPhone 11'in rakibi S10 veya S10+.
İP11 2. el 15 bin civarı, S10 5-6 bin civarı ve S10 bile hala canavar gibi, yani 5-6 bine canavar telefon almak varken, dynamic AMOLED ve 2K ekranı var bu arada, IP11 gibi IPS ekranı yok her neyse, neden gidip daha kötü olan iPhone 11 telefonuna 15 bin vereyim?

Kağıt üzerinde yazılan tüm teknik detayları yedim yuttum. Benim Android maceram emin ol ki senden fazladır zamanında atmadığım Rom kurmadığım mod kalmadı. Gün sonunda yapabildiklerime ve cihazın verebildiklerine bakarım ben. Toyota ile Lexus bir değil.

Evet? Konuyu başka yerlere çekmeyin. Yani üstteki arkadaşın yaptığı 70k varsayımına ithafendi. Ha senin için yetersiz olabilir orası beni ilgilendirmiyor seni de ilgilendirmese daha iyi olabilir.

İP11 canavar gibi değil. İş görüyor o kadar. Beni ilgilendirmiyor diye bir şey yok, konu herkese açık bir konu ve 70k varsayımı gayet haklı bir durum. Apple fanboyu musun karışıklık mı çıkarmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama kendini açıklayamadan/anlamadan seni ilgilendirmez, beni ilgilendirmez, başka yere çekme, yedim yuttum tarzı üslup seni komik duruma düşürüyor. TikTok'ta cagil cahil telefon markası tartışanlar gibi ortam yaratıyor.
Bende Apple ve Samsung sever olarak söylüyorum,
İP11 ile aynı sene çıkan Samsung S serisi cihazlar şu anda iPhone 12 komforunda bir deneyim sunabiliyor. Hız olayının ip11 ile alakası yok yani.

Konu herkese açık bir konuysa saygı duymayı bilmelisin o halde. Apple fanboyu çok saçma bir söylem ben deneyimimi söylüyorum bu senin için geçerlidir değildir bu kısmı beni ilgilendirmiyor anlatabiliyor muyum? Size 540hz ekranlarınızla bol keyifler dilerim.

Hiçbir açıklama ve başka bir şey yapmadan konuya gelip bir anda İP11 savunup ardından saçma sapan bir iğneleme yapmak çok objektifti. İyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…