iPhone 13'ten iPhone 13 Pro'ya geçmek mantıklı mıydı?

berkaygx

Centipat
Makaleler
1
iPhone 13 ten 13 Pro'ya geçtim pilim 99'du hiç değişeni yok iPhone 13 Pro pili 85 kamera ve ekran değişmiş ama orijinal iPhone 13 üstüne 3500 lira verdim. Eylül ayında çalıştığım parayla 15 Pro'ya geçmeye düşünüyorum sizce bu telefonu alarak iyi yapmış mıyım?

Gayet iyi yapmışsın. Hem pro serisi hem 120 hz.

Ben biraz gereksiz buldum şahsen ilk defa 13 ten 13 Pro'ya geçeni duydum.

15 Pro geçebilirsin.
Ticaret konusunda iyisin.

Eğer değişen ekran orijinalse geçiş ve fiyat makul ancak yan sanayi ekransa keşke kalsaydınız derim.

Gayet mantıklı yapmış bence. Aradaki fark apple ürünleri olduğu için normal. 3500 tl gayet iyi.
Öyle ama iphone 13 de kötü bir telefon değil zaten 13 pro ya geçmektense biraz bekleyip direk 15 proya geçmek daha mantıklı olurdu.

Geçmen gereksiz olmuş bence. Hem de ekran değişmiş bir cihaza. Satarken fiyat düşürür. Madem 15 pro geçecektin, elindeki temiz 13 ile geçsen daha mantıklı olurdu.

Değişen kamera ve ekran ne durumda? Üstteki hocamın dediği gibi orijinal parçalarsa sorun yok fakat muadili denen çakma ürünler takıldıysa hoşnut kalmayabilirsin. Onun dışında 2 GB fazla RAM ve 120Hz ekran, daha sağlam kameralarla pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…