IPhone 13'ten iPhone 15'e geçilmeli mi?

Katılıyorum Pro tercih edilmeyecekse 13'ten 15'e geçmenin bir anlamı yok.

Bütçe kısıtlıysa yurt dışı iPhone bakmanı öneririm.
Katılıyorum 15 fiyatına YD 16 pro max var onu alıp 8. Ay sonunda kapanıyor ve iPhone 13‘ü kullanmaya devam edersin iPhone 13 e sim kartını takıp Wi-Fi sini paylaştığın zaman iPhone 16 ile eşdeğer oluyor yani 13’te fotoğraf ya da örnek vereyim arama geldiğinde iphone 16’da da görünüyor hem daha rahat oluyor hem daha seri oluyor ben o şekilde kullanıyorum

Teşekkürler arkadaşlar sanırım 14 Pro bakacağım ikinci elde temiz bulursam alırım.

Hocam iPhone 13'ü satmam gerekiyor diğer cihazlara geçmem için elimde 7 Plus var biraz para biriktirip iPhone 13'ü satıp diğer telefon gelene kadar 7Plus ile devam ederim sanırım. Yurt dışı cihazları son 4 ay sıkıntı oluyor onun içinde uğraşmak istemiyorum açıkçası. Temiz bir 14 Pro bulursam alırım maddiyatım yeterse.

Şimdiden hayırlı olsun

Hocam göreceğiniz tek fark çentik yerine dinamik ada olması olacak, bence çok değiştirmek istiyorsanız 13ü satıp üstüne bir miktar ekleyip 2.el 14 Pro almak olacaktır, bence hala canavar gibi bir cihaz 14 Pro hep hayalimde kalmıştır.

Teşekkürler hocam sağ olun bende öyle düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…