iPhone 13'ten iPhone 15'e geçiş yapılır mı?

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Birkaç sorum olacaktı bana 2 ay önce sıfır iPhone 13 hediye geldi şu an onu kullanıyorum. Maaşıma oranla yüklü denebilecek şekilde ödemelerim var ve ben telefonumun üzerine 20 civarı ekleyerek 15 sıfır almak istiyorum. Sizce bu dönemde bunu yaptığıma değer mi? Önümüzdeki ayda veya sonraki ayda 15 zamlanabilir mi ona göre ertelemeli kredi ile de alabilirim.

Teşekkürler.

Alma bence hocam.

Geçiş yapılmaz bence arada çok fark yok eğer deseydin 16 Pro'ya da Max o zaman okeydi ya da düz 17 olabilirdi ama düz 15'e geçilmez, bütçenizi yükseltin bekleyin dediklerime bakın.

Geçiş yapılmaz bence arada çok fark yok eğer deseydin 16 Pro'ya da Max o zaman okeydi ya da düz 17 olabilirdi ama düz 15'e geçilmez, bütçenizi yükseltin bekleyin dediklerime bakın.

Açıçkası telefon bana ücretsiz bir şekilde sıfır olarak geldiği için daha fazla değer kaybetmeden ve üzerinde çok harcama yapmama gerek kalmadan Dynamic Island gibi ve 48 MP kamera gibi özelliklerden faydalanmayı düşünmüştüm.

1 sene sonra 30 ekleyerek 16 Pro alabilirsiniz. Ya da 35 ekleyerek 17 ama tabii senin bileceğin bir iş.

Hocam zaten şu anda %100 pil sağlıklı sıfır niteliğinde eski model de olsa bir iPhone var elinizde. Yüklü ödemeleriniz de varken öncelikle onları kapatın derim. 15 zaten parasını hak eden bir model değil. İlerleyen süreçlerde örneğin 5-6 ay sonra iPhone 17'ye bütçenizi biriktirip 13'ü de satarak geçmeniz en mantıklı geçiş olacaktır. 75-80 aralığına çıkmak istemezseniz de 15 yerine 2. el 14 Pro çok daha iyi olur.

Bu arada bu telefon da bana hediye gelmeden önce zaten 8 plus kullanıyordum.

Önerileriniz için de çok teşekkür ederim. Dikkate alarak ilerleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…