iPhone 13'ten iPhone 16e'ye geçmek mantıklı mı?

Hayırlı olsun hocam. 13'ten 16E'ye güncellik olarak iyi bir tercih yapmışsınız. Hiç yoktan 2-3 yıl daha uzun kullanırsınız 13'e göre. Dediğiniz gibi performans farkını da hissettiriyorsa ne güzel. Cihaz zaten alındığı için bir şey denmez artık, şahsen tercihim o fiyat bandında 2. el 14 Pro olurdu 120 Hz ekrandan ötürü ama sıfır telefon almak istemişsiniz anladığım kadarıyla.

Kanka aslında takas desteğiyle aldım 15.5 k civarına denk geldi bana 2. el 14 Pro alsam öyle bir şey olmazdı.

Hayırlı olsun. İşlemci olarak kısılmış olsa da hala 13ten önde 16e. O konuda üzmez muhtemelen.

Çok teşekkür ederim aslında Samsung s seride çok güzel ama maalesef Apple ekosisteminin kölesiyim ve vazgeçemiyorum çok rahat bir ekosistem.

Kanka aslında takas desteğiyle aldım 15.5 k civarına denk geldi bana 2. el 14 Pro alsam öyle bir şey olmazdı.

Çok teşekkür ederim aslında smasun s seride çok güzel mama maalesefe Apple ekosistenin kölesiyim ve vazgeçemiyorum çok rahat bir ekosistem.
Güzel günlerde kullan. Kölelik vs. denmez zaten telefona sadece donanımı için para vermiyoruz işin yazılım kısmı da var, tasarımı da var. Apple yazılımda iOS ile iyi iş çıkartıyor verilen parayı hak ediyor, tasarımı modern ve göze hitap ediyor. Donanım konusunda düz seriler geride kalıyor bu da bilinçli olarak pro modellerin satması için. Telefonlara 60hz ekran koymak epey absürt, insanları ekranı için pro model almak zorunda bırakıyorlar. Hatta sırf pro modeller satsın diye her sene eski telefonların pro modellerini kaldırıp sadece düz serileri satıyorlar.

Çok teşekkür ederim aslında Samsung s seride çok güzel ama maalesef Apple ekosisteminin kölesiyim ve vazgeçemiyorum çok rahat bir ekosistem.

Hocam zaten ekosistem varsa Samsung geçip bozmaya gerek yok. Dediğiniz gibi ekosistemide güzel zaten Apple'nin. Apple ekosistemi varsa en iyisi Apple'de kalmanız.

Güzel günlerde kullan. Kölelik vs. denmez zaten telefona sadece donanımı için para vermiyoruz işin yazılım kısmı da var, tasarımı da var. Apple yazılımda iOS ile iyi iş çıkartıyor verilen parayı hak ediyor, tasarımı modern ve göze hitap ediyor. Donanım konusunda düz seriler geride kalıyor bu da bilinçli olarak Pro modellerin satması için. Telefonlara 60Hz ekran koymak epey absürt, insanları ekranı için Pro model almak zorunda bırakıyorlar. Hatta sırf Pro modeller satsın diye her sene eski telefonların Pro modellerini kaldırıp sadece düz serileri satıyorlar.

Aynen öyle hocam artık sürekli telefon değiştirmekten çok sıkıldım Apple ekosistemde kalmak için hem de uzun ömürlü olduğu için bu telefonu seçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı