yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 18 Şubat 2024 #1 iPhone 13 kullanıyorum internet paketi paylaşımı yaptığımda bu ağa katılınamıyor diyor. Bunun bir çözümü var mı?
iPhone 13 kullanıyorum internet paketi paylaşımı yaptığımda bu ağa katılınamıyor diyor. Bunun bir çözümü var mı?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2024 #2 Şifreyi değiştirip tekrar dene. Telefonu kapat aç yap. iTunes indirip kabloyla bağlamayı dene. Ben iPhone 13'e 4-5 farklı PC'den sorunsuz bağlanmıştım.
Şifreyi değiştirip tekrar dene. Telefonu kapat aç yap. iTunes indirip kabloyla bağlamayı dene. Ben iPhone 13'e 4-5 farklı PC'den sorunsuz bağlanmıştım.
O opucukkus Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 430 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Uyumlulukla alakalı olan ayarı kapatman lazım diye hatırlıyorum. opucukkus dedi: Uyumlulukla alakalı olan ayarı kapatman lazım diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maksimum uyumluluğu açıp dene ben öyle çözmüştüm.
Uyumlulukla alakalı olan ayarı kapatman lazım diye hatırlıyorum. opucukkus dedi: Uyumlulukla alakalı olan ayarı kapatman lazım diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maksimum uyumluluğu açıp dene ben öyle çözmüştüm.
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #4 yaser pektaş dedi: iPhone 13 kullanıyorum internet paketi paylaşımı yaptığımda bu ağa katılınamıyor diyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ayni sorunu yasiyordum ustteki arkadasin da dedigi gibi maksimum uyumlulugu kapatirsan cozulur.
yaser pektaş dedi: iPhone 13 kullanıyorum internet paketi paylaşımı yaptığımda bu ağa katılınamıyor diyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ayni sorunu yasiyordum ustteki arkadasin da dedigi gibi maksimum uyumlulugu kapatirsan cozulur.