noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 25 Ocak 2025 #1 iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi? Hem Android'i özledim hem de pili berbat. İkinci el almıştım zaten.
iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi? Hem Android'i özledim hem de pili berbat. İkinci el almıştım zaten.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.772 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 noclip dedi: iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi? Hem Android'i özledim hem de pili berbat. İkinci el almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır geçilmez, powerbank kullan Redmi kullanma. Ama Samsung tarafında S serisi öneririm.
noclip dedi: iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi? Hem Android'i özledim hem de pili berbat. İkinci el almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır geçilmez, powerbank kullan Redmi kullanma. Ama Samsung tarafında S serisi öneririm.
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 25 Ocak 2025 #3 noclip dedi: iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi? Hem Android'i özledim hem de pili berbat. İkinci el almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... satabiliyorsan sat samsunga geç
noclip dedi: iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi? Hem Android'i özledim hem de pili berbat. İkinci el almıştım zaten. Genişletmek için tıkla... satabiliyorsan sat samsunga geç
patrickbateman56 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Geçilmez. Geçilirse Samsung da S serisine geçilir.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Ocak 2025 #6 Bence geçilmez ama illa Android'e geçilecekse başka alternatiflere bakılır gibi. Bu ikilemde olsaydım iPhone 13'de kalırdım şahsen ben.
Bence geçilmez ama illa Android'e geçilecekse başka alternatiflere bakılır gibi. Bu ikilemde olsaydım iPhone 13'de kalırdım şahsen ben.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 25 Ocak 2025 #7 Rowaulf dedi: Hayır geçilmez, powerbank kullan Redmi kullanma. Ama Samsung tarafında S serisi öneririm. Genişletmek için tıkla... Samsung'un arayüzü berbat ya. patrickbateman56 dedi: Geçilmez. Geçilirse Samsung da S serisine geçilir. Genişletmek için tıkla... Arayüzünü hiç beğenmiyorum Çin Android'i daha güzel geliyor gözüme.
Rowaulf dedi: Hayır geçilmez, powerbank kullan Redmi kullanma. Ama Samsung tarafında S serisi öneririm. Genişletmek için tıkla... Samsung'un arayüzü berbat ya. patrickbateman56 dedi: Geçilmez. Geçilirse Samsung da S serisine geçilir. Genişletmek için tıkla... Arayüzünü hiç beğenmiyorum Çin Android'i daha güzel geliyor gözüme.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.502 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #8 Honor 200 almani oneririm.
patrickbateman56 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #9 noclip dedi: Samsung'un arayüzü berbat ya. Arayüzünü hiç beğenmiyorum Çin Android'i daha güzel geliyor gözüme. Genişletmek için tıkla... Berbat olan Xiaomi'nin olmasın hocam. Sistem uygulamasına girerken bile reklam çıkıyor. Fakat tercih sizin tabii ki. Onun dışında Honor 200 serisi veya 30k civarına çıkabilirseniz 14T önerimdir.
noclip dedi: Samsung'un arayüzü berbat ya. Arayüzünü hiç beğenmiyorum Çin Android'i daha güzel geliyor gözüme. Genişletmek için tıkla... Berbat olan Xiaomi'nin olmasın hocam. Sistem uygulamasına girerken bile reklam çıkıyor. Fakat tercih sizin tabii ki. Onun dışında Honor 200 serisi veya 30k civarına çıkabilirseniz 14T önerimdir.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 25 Ocak 2025 #10 patrickbateman56 dedi: Berbat? Berbat olan Xiaomi'nin olmasın hocam. Sistem uygulamasına girerken bile reklam çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tasarımından bahsediyorum hocam. Maalesef tasarımını hiç güzel bulmuyorum. Çin'liler daha güzel geliyor. Andreas Rönnberg dedi: Honor 200 almani oneririm. Genişletmek için tıkla... Öyle mi? iPhone 13'ten sonra beni üzer mi?
patrickbateman56 dedi: Berbat? Berbat olan Xiaomi'nin olmasın hocam. Sistem uygulamasına girerken bile reklam çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tasarımından bahsediyorum hocam. Maalesef tasarımını hiç güzel bulmuyorum. Çin'liler daha güzel geliyor. Andreas Rönnberg dedi: Honor 200 almani oneririm. Genişletmek için tıkla... Öyle mi? iPhone 13'ten sonra beni üzer mi?