iPhone 13'ten Redmi Note 14 Pro'ya geçilir mi?

Honor 200 F/P açısından iyidir düşünebilirsin. Telefonda oyun oynayan biri değilsen Honor'daki orta seviye işlemci büyük 100W hızlı şarjli pili sana ilaç gibi gelir. Kamerası da yeterli düzeyde iyi. Daha iyisi Samsung s serisi Plus modellerine yonelebilirsin.

Hocam performans açısından Honor 200'de üzülür müyüm?

Honor tarafını bilmiyorum, amiral gemileri iyi olabilir ancak çoğu cihazı deneyimlemiş biri olarak Android tarafında bir tek Samsung öneririm. One UI aşırı derecede stabil ve akıcı. Öbür türlü Redmi falan alınmaz, bizzat şu an Redmi Note 13 kullanıyorum ve hiç memnun değilim.

Android'li Huawei değil mi hocam? (Satıldı herhalde ama.)

Ayrıca içerisinde Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti bulunuyor. Benim A15 Bionic'ten iyi midir?

Normal kullanımda asla sorun yaşatmaz, yeni nesil orta seviye oldukça optimize düşük güç tüketen güzel bir işlemcisi var. Böyle söyleyince oyun oynayamazsın demiş gibi oldum, hayır tabii ki oyunda oynayabilirsin ama yüksek işlem gücü isteyen oyunlarda en iyi performansı vermez o kadar. Honor Huawei'in alt markası dır, kalitesinden asla şüphe etmem. A15 bionic çok daha güçlü bir işlemci. Buradaki asıl soru bu güce ihtiyacın var mı?

Ayrıca içerisinde Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti bulunuyor. Benim A15 Bionic'ten iyi midir?
Hayır, A15 Bionic çok daha gülü bir işlemci. Daha iyi bir işlemci için S24 FE yada Poco X7 Pro almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…