iPhone 13'ten S23 Ultra'ya geçilir mi?

UmutTom

Hectopat
Merhaba,

2 yıldır iPhone 13 kullanıcısıyım. Telefonum yurt dışı cihazıydı pasaport kayıdı yaptım. Fakat son zamanlarda sürekli şarj etmekten ve telefonun kasmasından dolayı şikayetçi olmaya başladım. Klasik diyalize bağlı iPhone olmaya başladı, benim için çok da eski sayılmayan bir cihaza göre. Şu anda telefonumun pil sağlığı %86. bu telefonu satıp yine yurt dışı Samsung S23 Ultra'ya geçmek istiyorum. Telefonumun hiçbir yerinde bir sorun yok acaba piyasası ne kadar eder tahmini? Veyahut bu geçiş sizce nasıl olur?

S24+ veya s24 düşünebilirsin büyük ekran takıntın yoksa.

Şimdiye kadar şarj ömründen şikayet eden gördüğüm ilk iPhone 13 kullanıcısısınız. Elbette S23 Ultra'ya geçilebilir ancak niye yurt dışı olarak alıyorsunuz?

Normaldir kasması ve pil sağlığının erimesi bu şekilde. IPhone'lar 3 yılda artık bitiyor. Son 2 sene de dediğiniz gibi diyalizde takılıyor. Her neyse siz artık geçmelisiniz. S23U modeline geçtiğinize değer. Ekosisteminiz varsa yurt dışı 14 Pro, 15 Pro da düşünebilirsiniz ama anladığım kadarıyla kapanma muhabbetleriyle uğraşmak istemiyorsunuz.

Şimdiye kadar şarj ömründen şikayet eden gördüğüm ilk iPhone 13 kullanıcısısınız. Elbette S23 Ultra'ya geçilebilir ancak niye yurt dışı olarak alıyorsunuz?

Çünkü arada devasa bir fiyat farkı var ve bugüne kadar cihazlarımı hep yurtdışı kullandım trden fazla fiyat verip yurtiçi aldığım cihazında bir sorunu olsa kullanıcı hatası diyeceklerini düşündüğümden fazla fiyat vermek istemiyorum

Normaldir kasması ve pil sağlığının erimesi bu şekilde. IPhone'lar 3 yılda artık bitiyor. Son 2 sene de dediğiniz gibi diyalizde takılıyor. Her neyse siz artık geçmelisiniz. S23u modeline geçtiğinize değer. Ekosisteminiz varsa yurt dışı 14 Pro, 15 Pro da düşünebilirsiniz ama anladığım kadarıyla kapanma muhabbetleriyle uğraşmak istemiyorsunuz.

Hem öyle hem de artık kayıt paraları ütopik bir hal almaya başladı bundan dolayı yeni bir iPhone sahibi olmak çok zorlaştı benim düşüncüme göre.

S24+ veya S24 düşünebilirsin büyük ekran takıntın yoksa.

Aradaki fiyat farkına değecek ne özellik var söyleyebileceğiniz.

Aradaki fiyat farkına değecek ne özellik var söyleyebileceğiniz.

Uzun ömürlü olur hocam bir de AI teknolojisi var herhalde ve kamerası çok güzel çekiyor. iPhone 13'ün 2 katı rahatlıkla diyebilirim.

Normaldir kasması ve pil sağlığının erimesi bu şekilde. IPhone'lar 3 yılda artık bitiyor. Son 2 sene de dediğiniz gibi diyalizde takılıyor. Her neyse siz artık geçmelisiniz. S23U modeline geçtiğinize değer. Ekosisteminiz varsa yurt dışı 14 Pro, 15 Pro da düşünebilirsiniz ama anladığım kadarıyla kapanma muhabbetleriyle uğraşmak istemiyorsunuz.
Maalesef hocam, eski ios cihazlarin stabilligi yok artik. 14 pro max almistim, android'den ilk iosa gecisimdi ama s25 ultrayi bekliyorum suanda, hic abartilan gibi bir olayini goremedim acikcasi Apple cihazlarin ve gereksiz pahali geliyorlar. İnsanlarin uzun sure guncelleme getiriyor dedigi Apple da gunumuzde en onemli konulardan birisi olan yapay zekayi 14 pro max ile 15'e getirmiyor.

Son düzenleme:
Maalesef hocam, eski iOS cihazlarin stabilligi yok artik. 14 Pro Max almistim, Android'den ilk iOSa gecisimdi ama S25 ultrayi bekliyorum şu anda, hiç abartilan gibi bir olayini goremedim açıkçası Apple cihazlarin ve gereksiz pahali geliyorlar. İnsanlarin uzun sure guncelleme getiriyor dedigi Apple da gunumuzde en onemli konulardan birisi olan yapay zekayi 14 Pro Max ile 15'e getirmiyor.

Peki elimdeki cihaz kendi pasaportuma kayıt ettirmiştim 2 sene öncesinde şu anda bunu satmamda bir sakınca var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı