iPhone 13'ten S24+'a geçilir mi?

mns123

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda iPhone 13 kullanıyorum fakat cihazdan hiç memnun değilim. Çok ısınma ve kasma sorunu var ana ekranda bile kasıyor S24+ hem ekran hem de batarya olarak iyi duruyor tek düşündürücü kısmı Exynos işlemcisi sizce geçilir mi ya da başka modellere mi yöneleyim?

Kameraları arasında acayip bir fark var. Diğer özelliklerde de S24 geçiyor.

IOS 18 sürümünden sonra mı ana ekranda kasmaya başladı? Geçilir bu arada. Ana ekranda kasması normal değil.

Kameraları arasında acayip bir fark var. Diğer özelliklerde de S24 geçiyor.

Acayip fark hangi alanda oluşuyor fotoğraf mı video mu?

iOS 18 sürümünden sonra mı ana ekranda kasmaya başladı? Geçilir bu arada. Ana ekranda kasması normal değil.

iOS 17.7 sürümünde cihaz iOS 18'de de denedim her türlü çok kötü durumda sanki giriş segmenti telefon kullanıyorum Apple'dan gerçekten beklenmeyecek iş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Her türlü S24+'ın kamerası 13'e göre 33 kat daha fazla Zoom kapasitesine sahip ayrıca kalite olarak da S24'ün bariz önde olduğu belli 8K 30 FPS ya da 4K 60 FPS çekebiliyorsunuz videoyu. Adeta çağ atlarsınız S24'e geçince.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fotoğraf, Zoom, video, geniş açı, performans, uzun vadede kullanım, pil, kasa, RAM, özellik, ekran, ağ çekimi, sensörler, yön sensörleri, güncellik. Ne istersen hepsinde önde S24+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…