iPhone 13'ten S25 Ultra'ya geçmek mantıklı mı?

agroN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

2022'nin mayıs ayından beri iPhone 13 kullanmaktayım. Bundan önce Xiaomi, Samsung Note serisi kullanmış biriyim. iOS deneyimlemek için almıştım ve Android özlediğimi düşünüyorum son zamanlarda. Ayrıca Note serisi kullanırken çok seviyordum ancak eskidiği için değiştirmek ve ekonomiden dolayı Xiaomi almak durumunda kalmıştım o zamanlar. Şu anda S25 Ultra alabilecek durumum var. Sizce 3 yıldır iOS kullanan biri olarak pişman olur muyum? IOS'dan devam etmem gerekir mi? Yoksas25 Ultra'ya geçmek mantıklı mı bu durumda?

Aynı zamanda Apple Watch 9 ve Apple AirPods Pro kullanıyorum. S25 Ultra'ya geçersem onları da değiştireceğim Samsung olarak.

Android kullanan biri IOS'a geçince genelde Android'i özler çünkü özellik olarak Android daha iyidir. S24 Ultra kullanıyorum gayet memnunum. S25 Ultra da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Yapacağın en mantıklı şeylerden biri olur hayatındaki

Geçilir de elindeki telefon yetiyorsa ek masraf yapmaya gerek yok bana göre.
Yani yetmediği alanlar oluyor zoom gibi mesela. Ev ararken 20. katta bi ilan vardı arayamadım numarayı göremediğim için
Android kullanan biri IOS'a geçince genelde Android'i özler çünkü özellik olarak Android daha iyidir. S24 Ultra kullanıyorum gayet memnunum. S25 Ultra da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Evet özellik ve özgürlük özlediğim bir şey. Ama geçtikten sonra IOS'u özler miyim acaba diye düşünüyorum ondan korkuyorum.
Mantıklı zaten ekosistemi degiseceksiniz.
Eğer Samsung'a geçersem değiştireceğim. Iphone 16 Pro Max vb. alırsam değiştirmeyeceğim.

Eğer Samsung'a geçersem değiştireceğim. Iphone 16 Pro Max vb. alırsam değiştirmeyeceğim.
Kullandığınız aksesuarlar Apple'ın ekosistemi altında olduğundan belki ama değiştirecekseniz elbette S25 Ultra daha iyi bir seçenek.

Apple ekosisteminden dolayı Apple bir muadil bakılabilir. Ekosistem sorun değil dersen S25U çok güzel cihaz geçilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…