iPhone 13'ten Samsung S24 Plus'a geçilir mi?

Oguztfn1

Femtopat
Arkadaşlar iPhone 13 aldım 1haftaya yakın oldu ve şarjı çok hızlı bitiyor. Bence normalden hızlı bitiyor. İade edip Samsung S24plusa geçmeli miyim? Kullanan varsa gelin konuşalım tartışalım. Kullanım olarak sosyal medya, kamera, Brawl Stars, oynarım.(iPhone kullanmak istiyorum, 2, 4binlira fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epey.com'dan farklarını karşılaştırırsanız aradaki farkın çok olduğunu fark edersiniz zaten hocam. Çok daha uzun ömürlü pil, daha iyi işlemci, daha stabil arayüz (iPhone 13'ün iOS18 ile kasmaya başlayacağını bilmeyen yok.) Ve bir diğer konuda bence S24, iPhone 13'ten çok daha iyi kameraya sahip. Ama gece kamerası konusunda pek katılmıyorum.

Yanlış bilgi

iPhone 13'te kalmanız daha mantıklı. 60 Hz diyenler Android'in 120 Hz'si ile aynı iPhone'un 60 Hz'si ama seçim sizin.

Daha iyi bir cihaz kullandığınızı hissedersiniz fakat ekran ve batarya dışında aşırı devasa bir fark olmaz. Yine de geçmeye değer diyebileceğimiz birçok avantajı bulunurken pek dezavantajı bulunmuyor iPhone 13'e karşı. Birbirlerine rakip cihazlar değiller zaten.

iPhone kullanmak istiyorsanız pasa pasa pile dayanacaksiniz, ama S24 Plus'in daha iyi ve f/p cihaz oldugu gerçeğini değiştirmiyor.

Arada bariz farklar var geçilebilir. 2024'te 60Hz artık olmuyor yani.

Geçilir.

Bence tamamen arayüz sevginize bağlı. iPhone arayüzü hoşunuza gidiyorsa değiştirmeyin pişman oluyorsunuz tecrübeyle sabit. İlla model yükseltmek istiyorsanız sizin yerinizde olsam 13 Pro alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…