iPhone 13'ten yurt dışı 15 Pro Max'e geçmek mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar elimde iPhone 13 var, Pro-Pro Max olan IPhone'lar çok pahalı olduğundan yurt dışı gözüme çarptı. Bir yakınım almıştı, 8 ay kullanabiliyormuş. Ben de öyle yapıp yanında yedek Xiaomi Note 8 Pro alıp 8 ay iPhone 4 ay Xiaomi kullanayım diyorum, mantıklı mı?

4 aylık kısımda 15 Pro Max'i kullanamamak üzmeyecekse tabii alınır. Şunu da göz önünde bulundurmak lazım bu 8 aylık kullanılabilirlik şimdilik böyle. 5000 yıllık devlet aklının(!) bu süreyi düşürme ihtimali var. Kısa vadede böyle bir şey gözükmüyor ama.

Üzmez hocam neden üzsün 4 ay sonucta. Ama o dediğiniz risk alınabilir mi sizce? Geçmeli miyim? S24 FE de düşünüyorum da karar veremedim.

2 kez yurt dışı IP15 Pro alıp satım, ama birinde laptop aldım diğerinden ehliyet, sonrasında XS Max aldım TR cihazı, küçük olsun orijinal olsun dedim, ama inan ki öyle değil, şu an 16 Pro kullanıyorum, inan ki yüksek model olsun yurt dışı ürünü olsun, 8 ay sorunsuz kullanırsın kalan 4 ay da normal Redmi ile Wi-Fi açarsın kullanırsın, veya birini bulursun 45'e olan kayıt ücretini 2 kişi yaparak 25'e getirmiş olursun.

Hocam ben iki telefonu okuldan doalyı yanımda gezdiremem ama o 4 ayda Xiaomi kullanırım kalan 8 ayda iPhone bence yine iş görür 13 ten iyidir değil mi? Ama arkdaşın dediği sürenin azaltılma riski var alınır mı?

Bu kayıt ücretleriyle çok düşük bir ihtimal süre azalma durumu.

Anladım hocamlar ekstra bir sorum daha olacak. Şimdi bendeki telefonu sıfır aldığımızdan T.C. miz bilgilerimiz falan yazıyor mail, numara vs faturayı alıcıya verince sıkıntı olur mu?

Şahsen ben öyle bir şey duymadım, arkadaşta bilmeden söylediğine eminim, ama sizin yerinizde olsam, 15 Pro veya Max alırım, dediğiniz gibi kalan 4 ayı da Xiaomi kullanırsınız.

Şahsen ben öyle bir şey duymadım, arkadaşta bilmeden söylediğine eminim, ama sizin yerinizde olsam, 15 Pro veya Max alırım, dediğiniz gibi kalan 4 ayı da Xiaomi kullanırsınız.

Tamamdır hocam size de sorayım elimdeki telefonu çıkartırken faturada ailemdeki birinin özel bilgileri yaazıyor bu durum fatura verirsem sorun yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…