iPhone 13'ü MagSafe ile şarj etmek zararlı mı?

Kollokay

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günleri kafama bir soru takıldı. Telefonum iPhone 13 daha yeni aldım MagSafe ile şarj etmek için powerbank alacağım fakat MagSafe ile telefonu şarj etmek zararlı mı? Bir de sarjdeyken telefonu kullanmak zararlı mı? Sizlere sormak istedim önerdiğiniz powerbank varsa onu da yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Zararlı olsa neden koysunlar hocam? Bir şey olmaz.

Kaçak şarj aletleri neden var o zaman?

Kaçak şarj ürünleriyle şarj etmekten bahsetmiyorum. Telefonun kendi özelliği olan bir şeyi kullanmak neden zarar versin?

Telefonum iPhone 13 daha yeni aldım MagSafe ile şarj etmek için powerbank alacağım fakat MagSafe ile telefonu şarj etmek zararlı mı?

Arkadaşın buradaki mesajında da zaten ekstra kaçak bir ürünle şarj edeceği belirtilmemiş.

Hocam ben “zararlı olsa niye satışa sunulsun” diye okudum bende kaçaklar niye var dedim özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magsafe pil ömrünü daha çabuk düşürüyor. Bu çok net. Alacaksan orijinal al bence ya da en kötü belkin falan apple mfi lisanslı şeyler. Kablolu şarj kadar sağlıklı değil ve şarjda kullanmak daha çok ısındırır ve batarya çok sıcağı, çok soğuğu sevmez. Daha çabuk eskitir o şekilde kullanmak da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…