S semiramist34 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2025 #1 Merhaba iPhone 13 kullanıyorum, yaklaşık 1 aydır 3 kez powerbank ile şarj ettim. Powerbank markası Baseus 65W olanından. Çevremdekiler 65W olduğu için bataryaya zarar verir dediler. Kullanmalı mıyım? Telefonu da çöp etmek istemiyorum.
Merhaba iPhone 13 kullanıyorum, yaklaşık 1 aydır 3 kez powerbank ile şarj ettim. Powerbank markası Baseus 65W olanından. Çevremdekiler 65W olduğu için bataryaya zarar verir dediler. Kullanmalı mıyım? Telefonu da çöp etmek istemiyorum.
xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 Yok hocam ne zararı ben 16 pro yu gece yatarken şarjı bitmesede power bank e takıp yatıyorum sabaha fullensin diye.
Yok hocam ne zararı ben 16 pro yu gece yatarken şarjı bitmesede power bank e takıp yatıyorum sabaha fullensin diye.
S semiramist34 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2025 #3 xmajezik dedi: Yok hocam ne zararı ben 16 pro yu gece yatarken şarjı bitmesede power bank e takıp yatıyorum sabaha fullensin diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için bende zarar vereceğini düşünmüyorum ama 65w olduğu için içime şüphe düştü
xmajezik dedi: Yok hocam ne zararı ben 16 pro yu gece yatarken şarjı bitmesede power bank e takıp yatıyorum sabaha fullensin diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için bende zarar vereceğini düşünmüyorum ama 65w olduğu için içime şüphe düştü
xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #4 semiramist34 dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için bende zarar vereceğini düşünmüyorum ama 65w olduğu için içime şüphe düştü Genişletmek için tıkla... Telefon ve kablonuz maksimum kaç w destekliyor ise o kadar w çeker bir sürü güvenlik önlemi var artık yeni cihazlarda.
semiramist34 dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için bende zarar vereceğini düşünmüyorum ama 65w olduğu için içime şüphe düştü Genişletmek için tıkla... Telefon ve kablonuz maksimum kaç w destekliyor ise o kadar w çeker bir sürü güvenlik önlemi var artık yeni cihazlarda.
S semiramist34 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2025 #5 xmajezik dedi: Telefon ve kablonuz maksimum kaç w destekliyor ise o kadar w çeker bir sürü güvenlik önlemi var artık yeni cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
xmajezik dedi: Telefon ve kablonuz maksimum kaç w destekliyor ise o kadar w çeker bir sürü güvenlik önlemi var artık yeni cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim