iPhone 13'ü satıp yerine Android telefon önerisi

IPhone'da kamera akıcılık vesaire bazı konularda iyi olduğu doğrudur ama bu fiyata göre eksileri de gözle görülür şekilde var bence buna katılan çok olur fiyatını hak etmiyor şu an maalesef yükseltme yapmak istesem çok abartı fiyatlar dönüyor o yüzden bu düşüncelere kapıldım ya zaten.

Plus en ideal seçenek olarak mı gözüküyor bu senaryoda?

Paran varsa bir 6 ay bekle. S24 al.

Ne alaka?

13 Pro olsa eyvallah diyeceğim ki ona bile eyvallah demem.

Düz 13-14 rakibi düz S21 - S22, Pro'ların rakibi Ultra olur.

Az daha zorlasan SE2022 rakibi S23 Plus yapacaksın herhalde?

Bende S21 FE var arkadaş 3 ay önce 13 aldı kamera karşılaştırması yaptık S21 FE daha iyi cidden arkadaşta söyledi ama Samsung asla kullanmam iPhone dışında telefon kullanmam dedi.

iPhone iyi telefon yalan yok teknolojiye yön veren marka ama doğa üstü bir telefonda değil, Samsung'tan arakladığı bir sürü özellikte var.

İşte bu yüzden böyle bir konu açmak istedim çünkü o kadar çok konu okudum vesaire tavsiyeleri inceledim kararsız kalıyor insan arkadaş çok güzel söyledi S22 Ultra çok güzel büyük kullanışlı da bir cihaz ama bir tarafta da baktığımda S23 öncesi batarya konusundan vb konularda çok şikayet alıyor S23 sonrasında çözüldü işlemciyle beraber çok iyi iş çıkardılar diyorlar Samsung farkı diye bir şey var kabul ediyorum ama gerçekten farklı marka model alternatifler de sunarsanız sevinirim karşılaştırma için. Bu kadar ilgi gördüğüne de sevindim konunun herkese tekrar teşekkür ederim.

@Baiter bu fiyatlarda iPhone ve Samsung harici telefon önerilmez. iPhone şu an fiyatını hak etmediği için öneremiyoruz. Bu sebepten mantıklı tercih Samsung oluyor.
Benim tavsiyem üzerine fazla düşünmeden S23 hatta mümkünse S23+ almanız yönünde olur.

Anladım S23 küçük kalacak gibi biraz bütçe arttırıp Plus 256 GB alacağız sanırım öyle gözüküyor.

8 Gen 2'nin Gen 1 'den daha verimli olduğu bariz ortada. Ezbere konuşuyorsunuz gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…