Arkadaş, S23'ün bataryası S22U'ya göre kötü, bakabilirsin dedi. 3 testte de tersi çıktı. Bir de PPI değeri ile batarya tüketiminin alakası yok dedi boş ver kâle alma.
Açıkçası S22 Ultra S Pen büyük ekran vb bazı özelliklerle cezbediyor tabii öneri yapan arkadaşa teşekkür ederim ama her zaman konusu geçen işlemci farkı şarj vb konuları göz önüne alınca S23 şu an aklımda düz versiyonu küçük kalacak gibi biraz büyük olması için de Plus modeli düşünüyorum ne diyorsunuz?
Android tarafında kura göre değer kazanan bir telefon yok fakat IPhone'nun değeri hiçbir zaman düşmez. Şu zamanda elinde iPhone olanın satması akla mantığa sığmıyor.
Sırf değer kaybetmiyor diye de bazı konularında rahatsız olduğum bir cihazla zaman geçirmek ne kadar mantıklı? Makul bulamıyorum maalesef varsın değer kaybetsin en azından keyif alıp parama değsin.
Sırf değer kaybetmiyor diye de bazı konularında rahatsız olduğum bir cihazla zaman geçirmek ne kadar mantıklı? Makul bulamıyorum maalesef varsın değer kaybetsin en azından keyif alıp parama değsin.
2 üç yıl sonra IPhone'ye geçmek isteyeceksin. 8gen 1'li kronik sorunlu S22 serisini almak istediğini unutma. A15 Bionic ile 8gen 1 arasında çok fark var. Yazılım desteğinden bahsetmiyorum bile.
Arkadaş, S23'ün bataryası S22U'ya göre kötü, bakabilirsin dedi. 3 testte de tersi çıktı. Bir de PPI değeri ile batarya tüketiminin alakası yok dedi Boş ver kâle alma.
Android tarafında kura göre değer kazanan bir telefon yok fakat iPhone'nun değeri hiçbir zaman düşmez. Şu zamanda elinde iPhone olanın satması akla mantığa sığmıyor.
Altını satıp tahtaya geçersin diyorsunuz. Sonra ben de geçeceği modele göre değişir diyorum. Ardından da iPhone değer kaybetmiyor diyorsunuz.
Tamam doğru, iPhone ikinci elde kâr ettirir. Ancak bunun telefonun kalitesiyle ne alakası var? Kar etme amacıyla alıyorsa o zaman iPhone 11 alsın ikinci elde kar etsin.
35bin TL gibi bir fiyatı var. Hiç telefonu olmasa elinde bu kadar parası olsa tabii ki de S23 serisi öneririm ancak şu an altın değerinde olan IPhone'yi satıp geçmesi mantıksız üstelik Android tarafı cihazlarına 4 yıl güncelleme desteği sunuyor iPhone 13'te bu rakam A15 Bionic ile birlikte 6 yıla kadar bulacak.