iPhone 13'ü satıp yerine Android telefon önerisi

2 üç yıl sonra IPhone'ye geçmek isteyeceksin. 8gen 1'li kronik sorunlu S22 serisini almak istediğini unutma. A15 bionic ile 8gen 1 arasında çok fark var. Yazılım desteğinden bahsetmiyorum bile.

S22 alacağım kesin şu bu diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum kararsız olduğum için konu açtım sağ olsun herkes yardımda öneride bulundu burada değerlendirme yapıyoruz gönül isterdi farklı seçenekler olsun ama herkes Samsung'ta hemfikir ve şu an S23 fikri ağır basıyor bana da makul bir fikir gibi gözüküyor.

S23 serisi 5 yıl güncelleme alacak diye biliyorum.

Siz bilirsiniz hocam ben uyarımı yaptım cihazı alacak olan sizsiniz.

S23 Plus modelini de tercih edebilirsiniz

Cihaz 4 büyük Android güncellemesi, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak diye açıklandı. Yani Android 17'ye kadar yolu var.

Bahsettiğimiz şey güvenlik güncellemesi değil ona bakılırsa 6S bile hala güvenlik güncellemesi alıyor.

Cihaz 4 büyük Android güncellemesi, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak diye açıklandı. Yani Android 17'ye kadar yolu var.

Yalnız bir şey soracağım dikkat ettim de cihazlar fena zam yemiş gözüküyor sitesinde dikkat ettim problem olur mu ki uçmuş resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…