Merhabalar, kullandığım kılıf bana kötü bir tecrübe yaşattı maalesef. Bu iz çıkar mı? Islak mendille sildim, kolonya döktüm peçeteye, temizlik mendilidir bezidir her şeyi sürdüm, çıkmadı. Ne yapabilirim? Çıkmaz mı? Çıkmazsa da bu iz, telefona çok değer kaybettirir mi?
Cam zarar gördüğü için oluşmuş gibi duruyor çıkabileceğini sanmıyorum derin bir çizik gibi düşünülebilir. Değerde büyük çaplı bir kayıp olacağını düşünmüyorum sonuçta orijinal arka kapak takılı halen daha.
Cam zarar gördüğü için oluşmuş gibi duruyor çıkabileceğini sanmıyorum derin bir çizik gibi düşünülebilir. Değerde büyük çaplı bir kayıp olacağını düşünmüyorum sonuçta orijinal arka kapak takılı halen daha.
Henüz satmayı düşünmüyorum ama bunun dışında bir problemi yok, yazın 27'ye satmayı düşünüyorum. Maksimum 1.000 TL inerim, mantıklı mı sizce bu kadar inmek? Telefon tertemiz, ekranında bir çizik bile yok ama arka tarafın maşallahı var. Kılıfı beğenerek aylarca kullandım, bir ara çıkardım ve bu izi gördüm. Normalde belli değil, sadece ışık falan vurunca garip açılarda belli oluyor. Tutup biraz uğraşmak gerek yani görmek için.
En fazla pil sağlığım çok düşerse indirim düşünürüm hocam. 28'e açarım ilanı, 26'ya kadar düşerim taş çatlasın, fazlası zarar. 15 alacağım, parayı zor denkleştiririm zaten Alındığı ilk günden beri koruyucu camı var, yan çerçeveler tertemiz. Bir tek şarj portunda azıcık toz var fakat bilen birisi tertemiz yapar orayı, ben ellemedim. Teşekkür ederim yorumun için. Tiner aklımı çeldi ama logo elden giderse yanarız.