Arkadaşlar telefonu sıfır aldım kutusunda. Sıfır açtım. Alalı 2 hafta oldu hiçbir darbe almadı. Sadece ekranı açarken gidip geliyor gibi oluyor ve bir daha olmuyor. Her zaman da olmuyor, ben de çözemedim. Yazılımdan mı donanımdan mı, anlayamadım.
Hocam bence mevzu şu. Arkadaş daha önce iphone kullandı mı bilmiyorum ama. Şimdi iphone ters durup elinize alıp çevirirken genelde bilmeyenler ekranın kapalı olacağını zannediyor ama aslında açılıyor ve ekran açma tuşu yani power tuşuna bastıklarında ekran sanki açıldı geri kapandı gibi bir izlenim oluşuyotr. Tahminim bu şekilde
Hocam bence mevzu şu. Arkadaş daha önce iphone kullandı mı bilmiyorum ama. Şimdi iphone ters durup elinize alıp çevirirken genelde bilmeyenler ekranın kapalı olacağını zannediyor ama aslında açılıyor ve ekran açma tuşu yani power tuşuna bastıklarında ekran sanki açıldı geri kapandı gibi bir izlenim oluşuyotr. Tahminim bu şekilde.
Dediğiniz şekilde ise sorun yok bencede ancak bu konunun benzeri yine açılmıştı ve videoda telefonun ekranı pırpır yapıyordu bildiğiniz. Eğer konu sahibi de aynı sorundan muzdarip ise bu kötü olabilir.
Dediğiniz şekilde ise sorun yok bencede ancak bu konunun benzeri yine açılmıştı ve videoda telefonun ekranı pırpır yapıyordu bildiğiniz. Eğer konu sahibi de aynı sorundan muzdarip ise bu kötü olabilir.
Hocam bence mevzu şu. Arkadaş daha önce iPhone kullandı mı bilmiyorum ama. Şimdi iPhone ters durup elinize alıp çevirirken genelde bilmeyenler ekranın kapalı olacağını zannediyor ama aslında açılıyor ve ekran açma tuşu yani Power tuşuna bastıklarında ekran sanki açıldı geri kapandı gibi bir izlenim oluşuyotr. Tahminim bu şekilde.
Hocam şöyle yapın. Ayarlar ekran ve parlaklık uyandırmak için kaldır seçeneğini kapatın telefonu öyle kapatıp 1 gün kullanın. Sonra tekrar buluşalım. Deneyin bi