Cep veya ters durma ile alakalı bir durum değil. Telefondaki sensör telefonu kaldırıp kendinize doğru götürdüğünüzü anladığı için telefonu uyandırıyor. Masaya bırakıp telefonu kendine doğru çevirirsen anlarsın.
Cep veya ters durma ile alakalı bir durum değil. Telefondaki sensör telefonu kaldırıp kendinize doğru götürdüğünüzü anladığı için telefonu uyandırıyor. Masaya bırakıp telefonu kendine doğru çevirirsen anlarsın.
Telefonda sorun var ise garantiye göndereceğim bilmiyorum ama göndersem bile bir şey bulamayıp bana geri gönderecekler bu sorun neden oldu anlamadım yazılımı güncelleyince düzeldi gibi geldi ve ondan sonra bir daha olmadı.
Evet o özelliği kapattım olmadı gibi geldi zaten her zaman olmuyordu.
Telefonda sorun var ise garantiye göndereceğim bilmiyorum ama göndersem bile bir şey bulamayıp bana geri gönderecekler bu sorun neden oldu anlamadım yazılımı güncelleyince düzeldi gibi geldi ve ondan sonra bir daha olmadı.
Benim dediğim mevzudan. Sanıyorum önceden iPhone kullanmadınız. Android'lerde bu özellik yok olanlarda da o kadar stabil çalışmıyor. Bence açık tutmanız iyi. iPhone 6S'den sonraki modellerde olan bir özellik. Alışma meselesi.
O zaman kullanmadığın, bilmediğin bir şey hakkında yorumda bulunma. Millet sizin yüzünüzden yalan yanlış bilgi verince seçimini yapamıyor. Bari yorumunu düzelt kullanmamışsın da.
Hala anlamadım ne dediğinizi, öyle bir özellik yok iPhone'de. Kaldırınca uyandırma özelliği var kaldı ki telefon ters tutunca Face ID algılamıyor bile nasıl açacak? Bilmeme rağmen teyit amaçlı kendi telefonuma da baktım telefon tersi düzüne göre hareket etmiyor.