iPhone 13'ün ekranı gidip geliyor

İphone da telefon ters dururken yada cebinizden çıkardıktan sonra otomatik ekren açılıyor
Cep veya ters durma ile alakalı bir durum değil. Telefondaki sensör telefonu kaldırıp kendinize doğru götürdüğünüzü anladığı için telefonu uyandırıyor. Masaya bırakıp telefonu kendine doğru çevirirsen anlarsın.

IPhone'da telefon ters dururken ya da cebinizden çıkardıktan sonra otomatik ekren açılıyor.

Evet o özelliği kapattım olmadı gibi geldi zaten her zaman olmuyordu.

Telefonda sorun var ise garantiye göndereceğim bilmiyorum ama göndersem bile bir şey bulamayıp bana geri gönderecekler bu sorun neden oldu anlamadım yazılımı güncelleyince düzeldi gibi geldi ve ondan sonra bir daha olmadı.

Son düzenleme:
Donanımsal ise sensörünüz arızalıdır. Kaldır özelliğini tekrardan açıp biraz kullanın.

Donanımsal ise sensörünüz arızalıdır. Kaldır özelliğini tekrardan açıp biraz kullanın.

Sıfır telefonun sensörü arızalı olma ihtimali yüzde kaç.

Reis S25+ kullanıyorum o dediğin özellik tam stabil çalışıyor mesajı düzelt lütfen Sende sanırım Android tarafında S25 kullanmamışsın

Hocam telefon ters dursun düzeltin yüzünüzü vs hiçbir şey görmesin açılıyor zaten

Reis S25+ kullanıyorum o dediğin özellik tam stabil çalışıyor mesajı düzelt lütfen Sende sanırım Android tarafında S25 kullanmamışsın
Android niye kullanayım. İphone varken.

Hocam telefon ters dursun düzeltin yüzünüzü vs hiçbir şey görmesin açılıyor zaten

Android niye kullanayım. İphone varken.
Hala anlamadım ne dediğinizi, öyle bir özellik yok iPhone'de. Kaldırınca uyandırma özelliği var kaldı ki telefon ters tutunca Face ID algılamıyor bile nasıl açacak? Bilmeme rağmen teyit amaçlı kendi telefonuma da baktım telefon tersi düzüne göre hareket etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…